Csak egy ilyen elméleti kérdés. Te vállalnál gyereket, ha mondjuk néhány évente más országokba kellene költöznötök a férjed vagy akár a saját munkád miatt?

válasza:

válasza:Én is vállalnék. Sok új barátja lesz, tágul a világképe, egy csomó kultúrát megismerhet, és biztosan nem lesz gondja a beilleszkedéssel, akárhova is megy.
Biztosan van hátránya is, a család, nagyszülők hiánya, de sok előnnyel is járhat. Emiatt biztosan nem mondanék le a gyerekről.
Ha visszagondolok, nekem már nincsenek gyerekkori barátaim, akik vannak, azokat az egyetemről ismerem. A korábbi barátokkal nem tartom a kapcsolatot.

válasza:Vállalnék :)A legcsodálatosabb dolog a világon szülőnek lenni.A gyerekek megszokják azt az életet,amit te mutatsz nekik,nekik ez lesz a természetes,aztán ha már ennyire messzire tekintünk,ha elvégzik az iskolát és letelepednek valahol,saját családdal,már tök mindegy lesz,nem?Aztán nagyszülő lehetsz stb :))))
De ha belegondolsz melyik munkahely tart a nyugdíjas korodig?Szóval ki tudja tényleg úgy nő-e fel?Meddig tart ez a munka...elméleti kérdésere ez az elméleti válaszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Coltaire Candide / pár mondat saját szóval Gulliver Swift a 4. részéről/ pármondat saját szóval Köszönöm a segítséget
nekem olyan furcsa,amikor a fiú is és a lány is a szülők nevét kapja
Nem túl széles a választékunk ( saját főzés) sütötök, krumpli, répa és ezek variációi. Húst még nem akarok adni neki de ha adnátok néhány zöldséges ötletet azt megköszönném.
Szerintem amiben szülni fogok annak konkrétan leáldozott, szóval jobban örülnék ha egy kórházit tehetnék tönkre nem a sajátomat :) Már csak néhány napom van hátra, vannak már infóim, de néhány tapasztalatnak, szüléstörténetnek nagyon örülnék! :) 39+3 kismami
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!