Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak egy ilyen elméleti...

Csak egy ilyen elméleti kérdés. Te vállalnál gyereket, ha mondjuk néhány évente más országokba kellene költöznötök a férjed vagy akár a saját munkád miatt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2012. nov. 13. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A mi családunkban van, aki ezt az életformát választotta. Igaz ők már a gyerekek előtt is sokat költözködtek. A gyerekek 10 évesek, már 3 országban éltek, de szinte a világ összes táján jártak, "nyaraltak". Nincs semmi problémájuk. Sőt nagyon barátságos, nyitott gyerekek.
2012. nov. 13. 15:56
 3/5 A kérdező kommentje:
De az ilyen élet egy gyereknek mennyire kellemetlen? Az egyik országban elkezd oviba járni, aztán a sulit már máshol kezdi, majd ha jön az újabb költözés, akkor meg ismét egy másik suli, más barátok. Be lehet ezt vállalni?
2012. nov. 13. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is vállalnék. Sok új barátja lesz, tágul a világképe, egy csomó kultúrát megismerhet, és biztosan nem lesz gondja a beilleszkedéssel, akárhova is megy.

Biztosan van hátránya is, a család, nagyszülők hiánya, de sok előnnyel is járhat. Emiatt biztosan nem mondanék le a gyerekről.

Ha visszagondolok, nekem már nincsenek gyerekkori barátaim, akik vannak, azokat az egyetemről ismerem. A korábbi barátokkal nem tartom a kapcsolatot.

2012. nov. 13. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Vállalnék :)A legcsodálatosabb dolog a világon szülőnek lenni.A gyerekek megszokják azt az életet,amit te mutatsz nekik,nekik ez lesz a természetes,aztán ha már ennyire messzire tekintünk,ha elvégzik az iskolát és letelepednek valahol,saját családdal,már tök mindegy lesz,nem?Aztán nagyszülő lehetsz stb :))))

De ha belegondolsz melyik munkahely tart a nyugdíjas korodig?Szóval ki tudja tényleg úgy nő-e fel?Meddig tart ez a munka...elméleti kérdésere ez az elméleti válaszom :)

2012. nov. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Olyan házit kaptam, hogy írjam, le néhány mondatba saját szavaimmal ti mit írnátok?

Coltaire Candide / pár mondat saját szóval Gulliver Swift a 4. részéről/ pármondat saját szóval Köszönöm a segítséget

Miért adják néhány szülők a saját nevüket gyerekeiknek?

nekem olyan furcsa,amikor a fiú is és a lány is a szülők nevét kapja

Itt olvastam, hogy 5-6 hós baba ehet céklát. Azt hogyan készítitek el?

Nem túl széles a választékunk ( saját főzés) sütötök, krumpli, répa és ezek variációi. Húst még nem akarok adni neki de ha adnátok néhány zöldséges ötletet azt megköszönném.

Veszprémi kórházban saját hálóingben kell szülni vagy adnak kórházit? Aki itt szült írna néhány tapasztalatot?

Szerintem amiben szülni fogok annak konkrétan leáldozott, szóval jobban örülnék ha egy kórházit tehetnék tönkre nem a sajátomat :) Már csak néhány napom van hátra, vannak már infóim, de néhány tapasztalatnak, szüléstörténetnek nagyon örülnék! :) 39+3 kismami

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!