Uzsokiban milyen fájdalom csillapítási lehetőségek vannak természetes szülés esetén?

válasza:

válasza:Januárban szültem ott, nekem is csak az edá-t mondták, így én is azt kaptam.
Nekem rosszul adta be az anesztes nő, így nem igazán hatott sajnos. Aztán egy másik anesztes megpróbálta átszúrni máshova, így már nagyjából hatott. :/
Kapcsolódó kérdések:
Én még nem szültem, és nem is szeretném megválasztani a leendő szülésem módját, hiszen ez nem kéne, hogy kívánságműsor legyen. De minden ismerőstől azt hallom, hogy aki császárral szül, az mennyivel szerencsésebb, nincs fájdalom (ezt azért nem hiszem), sokkal hamarabb...
16 hetes terhes vagyok, és múlt hét óta görcsölget a hasam alja, van, amikor elég erősen begörcsöl, van, hogy csak szurkál, de szinte már mindennapos. A nőgyógyom írt fel magnézium port, hogy ne fájjon, de azt mondta, ha nem múlik, mennem kell a kórházba. Ez a második...
14-15. hetes vagyok. Éles szúró, nyilaló fájdalmat érzek az alhasamban. Okozhatja ezt székrekedés? (terhesség előtt is voltak ilyen gondjaim). Árhat ez a babának?? Annyira féltem!!!! Volt ilyen valakinek???
Veszélyeztetett terhes vagyok, fenyegető vetélés miatt. Ma reggel iszonyatos, nagyon erős keresztcsonti fájdalomra ébredtem. Még most is tart. Magnézium nem segít :( Hasam is "nyom" de nem vészes. Inkább a keresztcsontom az ami aggaszt! Tudom, hogy mindenkinek...
Derék hátfájás? Hüvelybe valo szurka néha rendesen?
Nem cigizek,nem kávézok,semmi alkohol,vagy ami kárt tehetne a piciben. Ma már kétszer is megesett ez velem:(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!