Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Uzsokiban milyen fájdalom...

Uzsokiban milyen fájdalom csillapítási lehetőségek vannak természetes szülés esetén?

Figyelt kérdés
EDA gondolom van. Van esetleg más? Bódító injekció vagy gáz, egyéb?

2013. dec. 19. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Én anno nem kértem fájdalomcsillapítást, gondoltam elég "tökös" vagyok, nekem nem kell. Hát mégis kellett, és nagyon jó fejek, az éjszaka közepén kaptam EDA-t, onnantól elvágták a fájdalmat. Mást azt hiszem nem kaptam, csak a végén sűrített oxigént mert rosszul vettem a levegőt és zsibbadt az arcom. Sem gázról, sem bódító injekcióról nem hallottam, pedig szerintem mondták volna hogy EDA helyett van más lehetőség is.
2013. dec. 19. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Januárban szültem ott, nekem is csak az edá-t mondták, így én is azt kaptam.

Nekem rosszul adta be az anesztes nő, így nem igazán hatott sajnos. Aztán egy másik anesztes megpróbálta átszúrni máshova, így már nagyjából hatott. :/

2013. dec. 19. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Összességében a császár tényleg sokkal könnyebb, mint a természetes szülés?

Én még nem szültem, és nem is szeretném megválasztani a leendő szülésem módját, hiszen ez nem kéne, hogy kívánságműsor legyen. De minden ismerőstől azt hallom, hogy aki császárral szül, az mennyivel szerencsésebb, nincs fájdalom (ezt azért nem hiszem), sokkal hamarabb...

Kismamik, természetes ez a fájdalom?

16 hetes terhes vagyok, és múlt hét óta görcsölget a hasam alja, van, amikor elég erősen begörcsöl, van, hogy csak szurkál, de szinte már mindennapos. A nőgyógyom írt fel magnézium port, hogy ne fájjon, de azt mondta, ha nem múlik, mennem kell a kórházba. Ez a második...

Mitől lehet erős szúró fájdalom? Ez természetes? Nagyon aggódom!

14-15. hetes vagyok. Éles szúró, nyilaló fájdalmat érzek az alhasamban. Okozhatja ezt székrekedés? (terhesség előtt is voltak ilyen gondjaim). Árhat ez a babának?? Annyira féltem!!!! Volt ilyen valakinek???

10 hetes vagyok. Erős keresztcsonti fájdalom. Ugye természetes?

Veszélyeztetett terhes vagyok, fenyegető vetélés miatt. Ma reggel iszonyatos, nagyon erős keresztcsonti fájdalomra ébredtem. Még most is tart. Magnézium nem segít :( Hasam is "nyom" de nem vészes. Inkább a keresztcsontom az ami aggaszt! Tudom, hogy mindenkinek...

A terhesség végéig természetes a mensz szerü fájdalom?

Derék hátfájás? Hüvelybe valo szurka néha rendesen?

16 hetes vagyok. Észrevettem (nem is lehet nem érezni), hogy nyomás szerű, szúró fájdalom van a szívemben. Nem egyfojtába, de mikor elkap nagyon fáj....

Nem cigizek,nem kávézok,semmi alkohol,vagy ami kárt tehetne a piciben. Ma már kétszer is megesett ez velem:(

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!