Miért lett divat EDA-val szülni?
En semmi rosszet nem latok az EDA-ban.
Inkabb abban latok, ha vki veri a mellet es eliteli azokat, akik kernek.
Kinek mi koze ahhoz, mivel szul a masik. Es kinek mi joga elitelni a masikat.
Szerintem nem kell útját állni a fejlődésnek, főleg ha az segít nekünk, és nem árt. Igaz, hogy régen kórház sem volt, de régen nem volt áram sem, vagy vezetékes víz sem!!!Akkor ezeket is szüntessük meg? Esetleg ne másszunk vissza inkább a fára?????
Igaz, hogy én még nem szültem, de két embernek sem egyforma a fájdalomküszöbe, és elmondás alapján tudom, valaki simán másfél óra alatt megszül, a másik meg másfél napig kínlódik irtózatos fájdalom közepette.
A kozhiedelemmel ellentetben az EDA-tol nem lesz kabult a gyerek, nem megy at a szervezetebe, nem veszelyezteti.
Teny: az EDA leroviditi a vajudast, de minimalisan meghosszabbithatja a kitolast, ha az anyuka nem figyel a szemelyzetre, akik mondjak, mikor nyomjon (mert elofodrul, h a toloingert is elfedi, ha nem megfeleloen adjak, de jobb helyejken ez nem fordul elo).
Osszessegeben az EDA nem az ordogtol valo, nem kell tole felni, ismerni kell, mi ez, mielott kopkodunk ra. Es igen, nagyon hasznos hosszu es fajdalmas vajudasnal, akkor is, ha nehez a tagulas, vagy az alacsony fajdalomkuszobu anyuka kevesse tud egyuttmukodni az eros fajdalomtol.
Megértem aki már nagyon régen vajúdik és annyira fáradt, hogy nem tud összpontosítani. Nem is vagyok ellene, ha meg van az oka miért kérik. Én csak azt nem értem, hogy még csak a terhesség elején jár valaki és már azon gondolkodok, hogy kérjen-e EDA-t vagy sem, hogy ne fájjon.
Köszi mindenkinek a hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!