Szülés előtti napok hogy teltek nektek?
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de hátha van remény :)
Holnaputánra vagyok kiírva, a hasam már hatalmas, fogamzás alapján pedig már szülnöm kellett volna két napja. (6-7 nappal korábban volt a fogantatás, mint ahogy menzesz alapján számolták a dátumot)
Az égvilágon semmit nem érzek (az egyre kényelmetlenebb magzatmozgásokon kívül), semmi nem utal arra, hogy közelegne a szülés.
Volt valaki úgy, hogy ennyire eseménytelenül teltek a szülést megelőző napok? Van rá esély, hogy spontán beinduljon néhány napon belül, vagy túlhordás és mesterséges indítás/császár lesz vajon?
Ezek szerint nem éreztél semmit előtte?
Kiíráshoz képest mikor szültél?
Szules elotti napokban meg pakolasztam, rendezkedte, olvastam, este teveztunk es terveztuk, hogy mit fogunk masnap csinalni a reggeli ctg utan. Aztan reggel elfolyt a magzatviz es masnap hajnalban szuletett meg a lanyom, kiirt datum elott egy nappal.
Semmi elojelet nem ereztem. Sot meg voltam gyozodve arrol, hogy tul fogom hordani.
Hánytam előtte, a nagymamám mondta, h lehet, h szülni fogok. Sőt, még a szülőszobán is csak néztem, hhogy ennyire fájnak a többiek én pedig miért nem.
36. hétre született a fiam.
(1. voltam)
Lányt. Egész terhesség alatt feszített, nyújtózkodott, most már kifejezetten fájdalmas.
Nagyon túllennék már az egészen, azért zavar, hogy ennyire nem történik semmi, ami a szülésre utalna.
Az utolsó 3-4 hétben szinte minden éjjel voltak jóslófájások, enyhébb görcsök, most 2-3 napja még az se. Mintha nem is lennék terhes. Azt hittem, hogy a végére erősödni fog a tendencia, aztán a csúcsponton jön a valódi fájás. Erre a nagy semmi...
Nekem sem volt semmi.se egy joslo semmi.reggel felkeltem szokatlanul tul sok energiaval es ramjott a takarithatnek.ez akar jel is lehetett volna.delutan fajdogalt picit a hasam.mondom en lepihenek mert egesz nap porogtem.es azt vettem eszre h olyan 15-20percenkent erzem a hasam...ez este 7kor volt hajnali 4kor 2percesekkel mentunk be, fel8kor megszuletett a kisfiam 36+4re.mar 11hetes.:-)
ugyhogy ne aggodj barmikor elkezdodhet.de addig egy jotanacs.pihenj pihenj es pihenj....:-):-):-)
Unalmasan telnek a napok. Minden este megbeszéljük a párommal,hogy miért ma lenne jó szülni, hátha megmutatja magát a lányunk,de úgy tűnik, őt nagyon nem izgatja.
Jövőhét keddre vagyok kiírva. Néha görcsölgetek,de sajnos semmi más jele nincs. Ma vettem egy kis tonikot, tudom, hogy nem fog hatni, de azért hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!