Szült valaki az elmúlt pár hónapban SZOLNOKON?
Ha öngyilkos szeretnél lenni, akkor hajrá.
Nem hinném, hogy 2011 óta változott volna bármit is a kórház és az ottani alkalmazottak hozzáállása a dolgokhoz.
Sok sikert.
Én a másodikat Pesten szültem az Uzsokiba. Be nem tenném Szolnokra még egyszer a lábam.
Szerintem keress másik kórházat.
Nekem csak 2012-es tapasztalatom van, de az nem ennyire tragikus. Csecsemősök korrektek, nincs utyuliputyuli, de ha kér az ember segítséget, akkor kap. Akkoriban én vittem babaruhát, már szülés után sajátba öltöztették, és végig sajátban volt.
Nem a Hilton, biztosan van jobb kórház is Mo-on, de ki lehet bírni azt a 3-4 napot. Számomra annyi a fontos, hogy a mosdó tiszta legyen, ezzel nem volt gond, és a gyerekemet magam mellett tudhassam éjjel-nappal.
Szerintem se vállald be, szeptemberi élményeim alapján.
Bárhol szülhetsz, szülj Budapesten!
Bunkó csecsemősök, fogadott orvos az alap, hogy legyen. Csótány a fürdőszobában, jéghideg víz napokig (!!) fürdéskor, kézmosáskor, mindig. Meg ugye Kelet-Magyarországról beszélünk, tudjuk, hogy milyen viszonyok vannak a kórházakban...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!