Elvben létezhetne olyan, hogy szűzen szülés?
Amugy is.
A szűzhártya rugalmas.megeshet hogy pl első alkalommal nem szakad át es lehet menni szüzen szülni.
Amugy van szűzhártya potlo plasztikai műtét is csak megjegyeztem :D
Császármetszéssel világra jön egy baba és nem megszületik. Szüléssel születik meg a baba és egyúttal világra is jön. Szerintem.
Ergo császármetszéssel nem szülhetsz szűzen (sem).
Ahogy az első is mondta a szűzhártya egy rugalmas dolog,amin értelemszerűen van egy nyílás is a menstruációs vérnek.
Ha ez a hártya elég tágulékony és nem hirtelen történt az első együttlét,akkor simán lehetséges,hogy valakinek aktív szexuális élet mellett is megmarad a szűzhártyája.
Tehát lehetséges "szüzen" szülni.
Egyébként az általad említett módszer is lehetséges,csak nagyon elméleti,mert nincs sok értelme.De orvosilag megoldható lenne,hogy egy olyan lányon végezzenek beültetést,aki még nem él nemi életet,bár több mint valószínű,hogy így sérülne a szűzhártyája,de nyilván a szüzessége ettől még megmaradna.A császármetszésnek viszont én nem látom értelmét.Egyszerűbb visszaállítani a szűzhártyát,mint feleslegesen felmetszeni valaki hasát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!