Szent Imreben milyen ugyeletesnel szulni?
Tanacsot szeretnek kerni, hogy milyen most a Szent Imreben szulni ugy, hogy nincs fogadott dokim ott. Rendesek, figyelnek? Nem vagyok az a patyolgatnivalo tipus egyebkent, ez nem kell.
Az a helyzet, hogy maganorvoshoz jarok, mert sztk-hoz (varakozas, infrastruktura)nem fullik a fogam, dehat a korhaz megiscsak ugyanaz lesz. A dokim rendes,de nem ragaszkodom ahhoz, hogy ott legyen. Remelem nem tul naiv dolog, de bizom az osszes orvosban... Raadasul a szulesznonek tobb a szerepe, akit meg tok ismeretlenul kernek fel, es ennek semmi ertelmet nem latom.
Hozzateszem, hogy az elso fiammal is vacilaltunk, de mivel elso, rabeszeltem magam, hogy legyen egy vki (szuleszno), akit felhivhatok ejjel is lelkiismeretfurdalas nelkul, hiszen ezert fogunk neki fizetni. Az akkori dokim eleg rideg volt, igy hozza se ragaszkodtam, dehat a Szent Imreben doki-szuleszno egyutt jar, hat legyen.. Aztan ugy hozta a sors, hogy koraszulessel a SOTE ugyeletesenel kotottunk ki, esti muszakvaltasban, es lekopogom irto rendes volt mindenki, ugy hogy meg az eletben nem jartunk ott.
15 hetes vagyok most
(Ha idokozben aggodnivalo adodna a terhesseg soran, persze az mas, akkor tenyleg szamit ha ismer az orvos, ezt alairom, de jelenleg nem ez a helyzet szerencsere)
Azért ne vedd biztosra, hogy ha problémamentes a terhesség, nem lesz szükség orvosra a szülésnél. Én így jártam, a kitolási szakaszban kellett hirtelen az orvosnak kapkodnia.
Volt ott egy ügyeletes is (általad említett kórház), neki elég pokróc stílusa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!