4 éves fagyasztott embrió beültetés? Volt aki belevágott hogy legyen kis tesó? Olyanok írjanak akik ilyen van hasonló helyzetben voltak..hogy döntöttek végül?
3 éves múlt a gyerkőc, tehát lassan 4 éve vannak lefagyasztva embriók, elgondolkoztunk a kistesón..hogy megpróbálnánk.
Bár van néhány negatív érzésem ezzel kapcsolatban.
Az első terhesség alatt és szülés közben is voltak gondok, félek hogy 3-4 év eltelte nem biztos hogy segít+óvodába induló majd mindenféle betegséget haza hozó gyerkőc mellett.
Segítségem páromon kívül nem nagyon lesz,az elsőnél volt és igenis szükségem volt rá és jól esett.
Másrészt tudom modern kor meg fejlett minden de a 4év nem sok? oké megáll az idő de rendben van ez így,felébred? lehet belőle gond mentes terhesség, egészseges baba?
Annyira sok minden van amitől tartok.

válasza:Ha jól emlékszem 2020-ben volt hír, hogy egy 1992-ban lefagyasztott embrióból született egészséges gyermek...
Á megkerestem: [link]
27 évig volt lefagyasztva, ahhoz képest a 4 év az semmi, főleg hogy a '90-es években még a fagyasztás technikája is kevésbé volt jó, mint manapság (mondjuk szerintem ez csak felébreesztésnél számított, amelyik embrió felébred annak ugyanolyan esélye van mintha "friss" lenne)

válasza:kérdezd meg az intézetet akik a fagyasztást végezték, ők sokkal megbízhatóbb információkkal látnának el
emellett még ha az embrió egészséges is, terhességi komplikáció léphet fel, ennek az esélye adott spontán megfogant terhességekben is, előre látható vagy nem látható okokból kifolyólag
érdemes lehet egy nőgyógyászati szűrés, beszélgetés is, attól függ milyen komplikáció volt jelen az előző terhesség alatt, van esélye hogy újra fellépjen, de lehet hogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Kedden volt a beultetes szerdan adtam be es penteken nem kellett volna megjonnie. Tesztelesig meg van 8 nap. Kitolhatja a menstruaciot vagy ezt mar vehetem egy jo jelnek?
2 . Lombik se sikerült . Van 2 fagyasztott , azt mondta orvos , hogy inkább kezdjük újra , kinek hanyadik ? Sikerült
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!