Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ovuláció után 1-2 nappal...

Ha ovuláció után 1-2 nappal mindig fájnak a melleim egészen mensiig, honnan tudom, hogy mikor fáj éppen terhesség miatt? Mert nekem mindig így van, így már esélyem sincs babóra?

Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is minden peteérés után fájnak a melleim. Itt a fórumban írt tapasztalatok alapján vagy jobban fájnak vagy nem fognak fájni. A múlt ciklusban sokkal jobban fájtak a melleim, hozzáérni sem lehett de megjött. Ebben a ciklusban egyáltalán nem fájnak, ezért kiváncsi leszek, hogy a jövő héten megjön-e? Ha igen akkor végkép el leszek tanácstalanodva a tüneteket illetően.
2009. febr. 6. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
miért ne lenne esélyed? a mellfájdalom az ugye egyes embereknél, mint nálam is a pé elmúltát mutatja. de biztosan meg lehet különböztetni a terhességi cici fájást tőle, valamint nem mindenkinek fájnak a mellei egyből, ha babás lesz.
2009. febr. 6. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is mindíg fáj pé után, és mikor terhes lettem is fájt, a késés után is...

úgyhogy ne add fel a reményt!!!:-)

2009. febr. 6. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Csak azt nem értem ha a mellfájdalom a peteérés elmúltát mutatja akkor nekem miért nem fáj? Ebben a hónapban 2 tüszőm is megérett a clostitól és meg is repedt, a doki végig kísérte a ciklus közepét UH-n.
2009. febr. 6. 13:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mindenkinek fáj közvetlen p.é után.Lehet,hogy neked csak mensi előtt pár nappal kezd!
2009. febr. 6. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Minden peteérés után rögtön fájt. Lérdeztem erről az orvost, hogy most nem fáj, nem mondott rá semmit csak hogy reménykedjünk akkor hogy nem jön meg.

első és utolsó válaszoló

2009. febr. 6. 13:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem most úgy volt,hogy rögtön fájt,és ahogy közeledek a mensi napjához enyhül,pedig enyhülni csak mensi előtt 1 nappal szokott!Most is inkább feszül!Tehát most én is bízom egy picit!Mint mindig!
2009. febr. 6. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! A mellem nekem is nagyon kemény főleg a bimbó körül, de nem fáj. Én már nem merek bizakodni, mert eddig más tünetre is azt hittem korábban és nagyon rossz csalódni. A jövő héten kiderül, de addig úgy érzem megőrülök.

utolsó válaszoló

2009. febr. 6. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ugyanúgy fájt a cicim,mint máskor,pedig már volt albérlőm..nem is sejtettem,mert minden tünetem ugyan olyan volt,mint azelőtt.Úgyhogy bármi lehet!

Egy 4 hós kicsilány anyuja

2009. febr. 7. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!