Ha ovuláció után 1-2 nappal mindig fájnak a melleim egészen mensiig, honnan tudom, hogy mikor fáj éppen terhesség miatt? Mert nekem mindig így van, így már esélyem sincs babóra?
Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 11:02
1/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is minden peteérés után fájnak a melleim. Itt a fórumban írt tapasztalatok alapján vagy jobban fájnak vagy nem fognak fájni. A múlt ciklusban sokkal jobban fájtak a melleim, hozzáérni sem lehett de megjött. Ebben a ciklusban egyáltalán nem fájnak, ezért kiváncsi leszek, hogy a jövő héten megjön-e? Ha igen akkor végkép el leszek tanácstalanodva a tüneteket illetően.
2/9 anonim válasza:
miért ne lenne esélyed? a mellfájdalom az ugye egyes embereknél, mint nálam is a pé elmúltát mutatja. de biztosan meg lehet különböztetni a terhességi cici fájást tőle, valamint nem mindenkinek fájnak a mellei egyből, ha babás lesz.
3/9 anonim válasza:
Nekem is mindíg fáj pé után, és mikor terhes lettem is fájt, a késés után is...
úgyhogy ne add fel a reményt!!!:-)
4/9 anonim válasza:
Szia! Csak azt nem értem ha a mellfájdalom a peteérés elmúltát mutatja akkor nekem miért nem fáj? Ebben a hónapban 2 tüszőm is megérett a clostitól és meg is repedt, a doki végig kísérte a ciklus közepét UH-n.
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mindenkinek fáj közvetlen p.é után.Lehet,hogy neked csak mensi előtt pár nappal kezd!
2009. febr. 6. 13:12
6/9 anonim válasza:
Szia! Minden peteérés után rögtön fájt. Lérdeztem erről az orvost, hogy most nem fáj, nem mondott rá semmit csak hogy reménykedjünk akkor hogy nem jön meg.
első és utolsó válaszoló
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem most úgy volt,hogy rögtön fájt,és ahogy közeledek a mensi napjához enyhül,pedig enyhülni csak mensi előtt 1 nappal szokott!Most is inkább feszül!Tehát most én is bízom egy picit!Mint mindig!
2009. febr. 6. 13:21
8/9 anonim válasza:
Szia! A mellem nekem is nagyon kemény főleg a bimbó körül, de nem fáj. Én már nem merek bizakodni, mert eddig más tünetre is azt hittem korábban és nagyon rossz csalódni. A jövő héten kiderül, de addig úgy érzem megőrülök.
utolsó válaszoló
9/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem ugyanúgy fájt a cicim,mint máskor,pedig már volt albérlőm..nem is sejtettem,mert minden tünetem ugyan olyan volt,mint azelőtt.Úgyhogy bármi lehet!
Egy 4 hós kicsilány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!