Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nehezíti a teherbeesést a...

Nehezíti a teherbeesést a nagyon alacsony transzferrin telítettség, és a vashiány? Véleményetek, tapasztalataitok, tanácsotok érdekelne.

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy nektek volt-e már ilyen eredményetek? A transzferrin telítettségi eredményem 10% lett, a referencia tartomány pedig 16-45%.

Ez problémát jelenthet a teherbeesésnél?

Ezzel összefüggésben van az, hogy kiderült vashiányom is van? Ennek az eredménye 6.9, a normális pedig 9.0 .

Elképzelhető, hogy emiatt nem sikerül teherbe esnem?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Monki

2009. ápr. 16. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
A vashiány az tuti okozhatja, a másikhoz nem értek.
2009. ápr. 16. 09:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltál! Lehet butaságot kérdezek, de a vasnak az eredménye mennyire rossz? Szóval mennyire vagyok vashiányos? Kicsit, nagyon?

Ez az eredmény ennyire gátolhatja a baba érkezését?

2009. ápr. 16. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes, de valakinél az apróságok is gondot okoznak. Emelett a vas szoros összefüggésben van a folsav megkötésével, úgyhogy mindenképpen jó lenne ha szednél rá valamit. Legalább egyél, igyál olyan dolgokat amiben rengeteg vas van.
2009. ápr. 16. 10:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Én is úgy látom, hogy nem vészes az eredményem. Remélem az orvos is így fogja látni:)!

Folsavat szedek, de szerintem vastablettát is beszerzek.

A folsavval kapcsolatban azt hallottam, hogy kiüríti a vasat a szervezetből. Ez mennyire lehet igaz?

2009. ápr. 16. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Most nem akarok butaságot írni, de biztos hogy függnek egymástól.
2009. ápr. 16. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)!

Üdv: Monki

2009. ápr. 16. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

A FER14 nevű készítménnyel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?

A válaszokat előre is köszönöm! Bármiféle információ érdekelne ezzel a készítménnyel kapcsolatban. Használ egyáltalán vagy csak pénzkidobás?

Ki hallott a Versys Klinikáról?

Mik a tapasztalataitok?

Sápy Tamásról milyen tapasztalataitok vannak, még a mostanában aktuális tarifái érdekelnének?

Akkor is adtok ha a klinikára mentek, elfogadja, vagy csak magánrendelésen. Esetleg akinek volt kis műtétje, véleménye milyen?

Pécsi Kaálival kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? Jobban megérte oda menni, mint az állami intézményben próbálkozni?

Nagy dilemmában vagyok, mert egy próbálkozásunk már volt az állami klinikán, ami sajnos nem sikerül és most tervezzük a következőt. Nem tudom hol vágjak bele. A Kaáliról sok jót hallottam, de mégis miben jobb az államival szembe? Megosztanátok velem a személyes...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!