Teszteljek megint? És miért magas még mindig a hőm, ha mégsem baba?
Ilyen a görbém:
A két kis info pötty között barnáztam és egy kevés vér is volt. De nem annyi, mint amikor rendesen megjön. Múlt kedden csináltam egy Corax Be sure tesztet. Teljesen negatív lett. Csináljak új tesztet? Egyébként semmit nem érzek, ami különös lenne.
Kérdező !!!!
Figyelj csak az ,hogy más nem érti a dolgokat az azért van mert érthetetlenül írkálsz itt össze vissza,a másik pedig te ugrassz rögtön ha bárki valami olyat ír amit "nem ért"ezt illő lett volna korekt módon le írni hogy miért is kellett elkezdened nem???? senki nem látt a fejedbe,nézzél magadba egy kicsit vagy ha nem birod az olyan választ hogy "nem értem "akkor ne os tegyél fel kérdést !!!!!
A hangnemet már te képzelted sértőnek. Én csak furcsálltam azt, hogy valaki hőmérőzik miközben fogamzásgátlót szed, és erről el is feledkezik...
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!