Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondanátok erre a görbére...

Mondanátok erre a görbére valamit? Mikor lehetett pé-m?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 12. 06:59
 1/10 A kérdező kommentje:
3 nap azért maradt ki, mert 39 fokos lázam volt.
2011. okt. 12. 07:00
 2/10 anonim ***** válasza:

szia!

Szerintem nem volt peteérésed:(

2011. okt. 12. 07:20
 3/10 A kérdező kommentje:
:(
2011. okt. 12. 07:27
 4/10 anonim ***** válasza:
még nem volt peteérésed, ha fent maradt volna a hőd akkor lenne jó. sajnálom
2011. okt. 12. 07:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csütörtökön volt a peteérésed. Majd még felfelé kell, hogy menjen a hőd. És ha meglesz, magasabb hővel az 5 nap, akkor már tuti biztos, hogy megvolt.:))
2011. okt. 12. 09:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Bár a betegség befolyásolhatja, de majd meglátod pár nap után.
2011. okt. 12. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ha 39 fokos lázad volt, akkor szerintem az utána lévő hő már nem mérvadó.Én jártam így, hogy lázas voltam, és épp akkor fogant a baba. Napokig hőemelkedésem volt utána, gondoltam a láz miatt, de így utólag lehetett a baba miatt is a magasabb hő.
2011. okt. 12. 09:36
 8/10 A kérdező kommentje:

[link]

Mára így alakult. Szerintetek nem volt pé-m?

2011. okt. 13. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
talán október 6.-án volt a péd, de nekem nagyon gyanús ez a görbe, valami nem stimmel.
2011. okt. 13. 14:25
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. és jó vagy sem? Mi az ami neked fura?
2011. okt. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Tegnap történt valami, de mi lehetett az?

Tegnap együtt voltam a férjemmel, és már idestova 3. éve nem esem teherbe, valamiért nem akar jönni a baba :( tegnap amikor elmentem utána fürdeni, (nem tudom hogy hogyan írjam gusztusosan :-S ?) ami kijött egy picit véres volt, de már meg kellene jönnie a havimnak, de...

Mi lehetett ez tegnap?

Utolsó menstruációm első napja szeptember 9. volt.Átlagosan 28-29 napra jön meg. Szeptember 28-án védekezés nélkül voltunk együtt,tegnap 9-én volt rózsaszines folyásszerű valami,foltnak is nevezhetném,azóta semmi. Még nem teszteltem,mert korai lenne.Lehet ez...

Létezik ilyen? Vagy szerintetek mi lehetett ez?

Sziasztok.A párommal babát szeretnénk,de eddig sajnos nem sikerült. Körülbelül 4napja olyan érzésem volt mintha mindjárt megjönne a mensim,(október 15.re nem várom)görcsölt a hasam,szúrt a petefészkem és a melleim majd leszakadtak,a reggeli hőm 37,0. Aztán 3nap csend...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!