válasza:szia!
Szerintem nem volt peteérésed:(

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tegnap együtt voltam a férjemmel, és már idestova 3. éve nem esem teherbe, valamiért nem akar jönni a baba :( tegnap amikor elmentem utána fürdeni, (nem tudom hogy hogyan írjam gusztusosan :-S ?) ami kijött egy picit véres volt, de már meg kellene jönnie a havimnak, de...
Elvileg 10-es érzékenységű, tapasztalatok?
Utolsó menstruációm első napja szeptember 9. volt.Átlagosan 28-29 napra jön meg. Szeptember 28-án védekezés nélkül voltunk együtt,tegnap 9-én volt rózsaszines folyásszerű valami,foltnak is nevezhetném,azóta semmi. Még nem teszteltem,mert korai lenne.Lehet ez...
Sziasztok.A párommal babát szeretnénk,de eddig sajnos nem sikerült. Körülbelül 4napja olyan érzésem volt mintha mindjárt megjönne a mensim,(október 15.re nem várom)görcsölt a hasam,szúrt a petefészkem és a melleim majd leszakadtak,a reggeli hőm 37,0. Aztán 3nap csend...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!