Tegnap történt valami, de mi lehetett az?

válasza:

válasza:

válasza:Elmondom az én történetemet:)
A héten, hétfön kellett volna megjönnie a mensesemnek. Aznap együtt voltam a párommal. Mikor kimentem wc-re elkezdtem vérezni. Nah mondom megjött a mensesem. Estére betettem betétet-görcsölt is a hasam. Reggel mikor kimentem wc-re láttam, hogy mégsem jött meg. Vártam,vártam egészen péntek délutánig mondom csinálok egy tesztet, tuti csalódni fogok (nekünk is már több mint 2 éve nem sikerül a baba) Kimentem, megcsináltam, és délutáni pisiből gyönyörű szép kétvonalas teszt lett:) El sem hittem:))))))
Pedig már bejelentkeztem hétfőre nődokihoz, hogy vizsgáljon meg miért nem képes megjönni-hát most holnap majd nem azért fogok menni, hanem azért mert pozitívat teszteltem:))
Én kivánom, hogy te is úgy járj mint én!!! Tényleg nagyon nagyon szorítok neked!!!
Majd írj, hogy mi lett az eredmény:))
nem gondoltam hogy egy ora alatt terhes leszek :))) ne viccelj már:)))
kb a peteérésnél voltunk együtt meg az elött is meg az után is :) ugy hogy valoszinü hogy azért késik 6-7 napja...vagy nem tudom :S
de akkor miért volt véres együttlét után??? neki nem vérzett semmije, na most ez viccesen hangzott de ez van.
kérdeztem fáj e neki valami azt mondta nem, nekem meg olyan hasonló fájásaim voltak tegnap este is meg ma reggel is mintha meg lenne de semmi...

válasza:Nekem is volt egy pici vérzésem, miután teherbe estem, kb 1hétre rá.
Lehet tényleg összejött, majd a teszt kimutatja.
:)
most akkor vennem kéne tesztet? és ha negatív :(( megint egy csalodás, de megprobálom...
köszönöm

válasza:Kapcsolódó kérdések:
éreztem h valami nem olyan mint máskor.Nagyon érzékenyen Szeretkezés közben éreztem a méhszáj részt elég érzékenyen.Aztán mikor végeztünk olyan erős görcsök jöttek, hogy majd odacsináltam.Előszőr a hasam majd szét feszült aztán a derekam, pontosabban a gerincem végénél...
25.-én este együtt voltam a párommal és miután pihentem egy pár percet iszonyatos alhasi szúrásokat éreztem!Nem volt mindegy milyen pózban fekszek,már annyira fájt azt gondoltam a sürgősségire kell menni.1 órát legalább kinlódtam,aztán elaludtam és azóta semmi bajom!Mi lehetett ez?
Viszont a menszim megjött, de 1 héttel hamarabb, mint múlt hónapban és kevesebb volt, és rövid ideig tartott. De piros volt nem barna. Kell még aggódnom?
Vasárnap össze voltam görnyedve és olyan érzés volt a hasamban, mint mikor a pezsgőcukor szétbuborékol a számban. De azóta sem történt semmi.17 hetes vagyok.
Nem görcsölt a hasam. Mesiszerűen szokott fájni a hasam, de egyáltalán nem vészesen és nem sokszor. Én úgy érzem baj van. Hát egy tuti irány a doki. Ti mit mondotok? Már írtam egy kérdést azzal a címmel, hogy normális-e hogy ilyen rövid volt a vizsgálat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!