Valaki tud ajanlani nekem Kom. -Eszt. Megyeben megbizhato, tapasztalt, es nem tul draga nogyogyaszt? Maganrendelobe szeretnek menni.

válasza:

válasza:

válasza:Szia!
Ha meddőség miatt kell nődoki én Dr Lollok Zoltánt ajánlom(Tatabánya)Profi a témában,figyelmes,segítőkész és a magán rendelője teljesen felszerelt így uh és egyéb vizsgálatokra nem kell máshová menni!Igaz kórházban ő már nem dolgozik csak magán de ha baba miatt keresed a legjobb választás!Az árak sem húzósabbak mint bármely más magándokinál!
Ha babát szeretnétek ő a legjobb!!!
Szerintem!

válasza:Én Dr. Pazár Dánielhez járok, Tatabányán van magánrendelése.
Terhesgondozás 7000 Ft/alkalom.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minap a 100Ft-os boltban vásárolgatva láttam pelenkát is, átlátszó csomagolásban, ránézésre (polcon) olyasmi volt, mint a Pampers. Kézbe nem vettem (nem tudom miért), hogy szemügyre vegyem legalább az árát. De gondolom itt nem kell a márkanevet megfizetni csak a...
6 éves a fiam, 30-as lábbal. Köszi :)
A Braunt ajánlotta vki, de az drága, és vmi betét is kell utána hozzá... Nincs vmi jobb tippetek??? köszi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!