Megnéznétek a görbémet? Nem értem én már ezt.
2011. okt. 15. 10:27
11/23 anonim válasza:
szerintem alakul még bármi lehet hasonló az enyém is csak én már a 29 napon tartok elméletileg ma vagy holnap kellene megjönni ugyhogy nem tudom mi lesz.
12/23 anonim válasza:
sőt ha jobban megnézem szinte ugyen ez :)
13/23 A kérdező kommentje:
2011. okt. 19. 15:25
14/23 A kérdező kommentje:
Szerintem a 17. ciklusnapodon volt ovud. Vagy nem?
2011. okt. 19. 15:35
15/23 anonim válasza:
hááááát nem tudom az a baj ha a 17. napon akkor tuti lecsusztunk róla, inkább remélem előbb vagy egy két nappal később és akkor hátha. de majd meglátjuk ma vagy holnap meg kell jönnie ha ugy van, kiderül.
16/23 A kérdező kommentje:
Szerintem, még akkor sem csúsztatok le róla, a katonák sokáig élnek bennünk :)
De pont én is így jártam, én meg abba reménykedek, hogy szombaton volt.
2011. okt. 19. 18:35
17/23 anonim válasza:
ha igy marad a hőd akkor jó, én már érzem hogy az éjszaka elér a "vég" :(
de majd a következő hónap,
(csendben nagyon csendben ha holnap reggel marad a hőm akkor tesztelek)
még reggel lehet hogy megírom vagy napközben.
akkor most mindketten reménykedjünk hogy erős kitartó hős kiskatonák barátkoznak odabent :)
18/23 A kérdező kommentje:
Úgy legyen, drukkolok mindkettőnknek, reggel felrakom a görbémet. Szia, jó éjszakát!
2011. okt. 19. 21:16
20/23 A kérdező kommentje:
Szia, mi van veled kedves görbés sorstársam? Az enyém ma ilyen: [link]
2011. okt. 21. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!