Mi a véleményetek erről a lelkiismereti kérdésről? (Bővebben lent. )
Fiatal házasok vagyunk (én 26, férjem 25 éves), van két gyerekünk, szeretnénk majd harmadikat, de én most úgy érzem úgy 4-5 évig nem akarok következőt. De! Katolikusok vagyunk, elég komolyan vesszük a vallásunkat, viszont az egyház védekezéssel kapcsolatos elképzeléseivel nem igazán tudok mit kezdeni. A gyóntatóm azt mondta -amikor ezt a témát felhoztam-, hogy nálunk csak a naptármódszer jöhet szóba, de nem menstruálok (szoptatok) nem hiszem, hogy nyomon követhető a peteérésem. Másrészt utánaolvastam a módszernek, és nem igazán győzött meg...
Az érdekelne, hogy vannak-e itt olyan anyukák, akiknek mást mondott egy egyházi személy? Meg az is érdekelne, hogy mit tennétek a helyemben!
Jajj.........ne legy buta!Ezen gondolkozni sem erdemes. Hasznalj olyan fogamzasgatlot amilyent akarsz! De legyen biztos.
Szerintem 2 gyermek boven eleg, de te dolgod mit csinalsz.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!