Lombik beültetésem volt, ciklusom 36. napján vagyok, teszt negatív, viszont még nem jött meg a mensim se. Mikorra várható?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A fogamzást követő hányadik napon érdemes először próbálkozni, mármint a teszttel? Muszáj kivárni az első kimaradt mensit?
Tévedhet a teszt? 6 hónapos a picurkám, és kiszállásos módszerrel védekezünk .
A mellem nagyon fájdogál minden percben olyan érzésem van mintha meg akarna jönni,de semmi.Lehet még baba a dologba?A hőm tegnap vissza ment 36,5-re ma megint 36,8 volt?Ja és ma vagyok a 36. ciklus napon!
nem tudom mikor találkozott a petesejtecskémmel apa katonái szóval szerintetek sikerült vagy felejtsem el a dolgot. UM:2011.10.10.
melleim mar fajnak kb 5 napja egyre erosebben,de menzi elott is igy szokott.viszont megjon erzesem is van napjaban t obbszor es huzodik a hasam,ez menzi elott nem szokott,legalabbis nem ennyit.szeeintetek remenykedhetek meg a pozitiv eredmenyben ket nap mulva?akkor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!