Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy a menstruáció...

Lehetséges hogy a menstruáció előtti héten van a peteérésem?

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 11:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Én azt olvastam, h a mensi után bmikor lehet peteérés, változó, h kinek mikor van. Szóval lehetséges.
2012. júl. 18. 11:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. Én is már kitapasztaltam, hogy nem a középidőben van peteérésem. 4 hónapig próbálkoztunk a kistesóval a középidőben és nem jött össze. Aztán már juszt se akkor próbálkoztunk és a következő hónapban már nem jött meg. :-)
2012. júl. 18. 12:19
 3/13 A kérdező kommentje:
Mi is 3 hónapja próbálkoztunk a középidőbe.Aztán észrevettem,hogy menstruáció előtti héten szúr a hasam meg a többi
2012. júl. 18. 12:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Menzesz előtt kb. 14 nappal van peteérés. Ha hosszú a ciklusod, akkor az nem a félidő.

De ha kevesebb, mint 11 nap telik el az ovu és a vérzés között, az nem jó.

2012. júl. 18. 15:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor most mi van?! Megijesztettél utolsó
2012. júl. 18. 16:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Ne ijedj meg kedves kérdező. :-) Nekem 24 napos a ciklusom és abban a hónapban, amikor terhes lettem kb. a 20. napon voltunk csak együtt és IKERBABÁIM születtek. Vagy lehet nem én vagyok az anyjuk? :-)))))
2012. júl. 18. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: De neked nyilván azért lettek akkor ikreid, mert KITOLÓDOTT a peteérésed. Ha nem estél volna teherbe, akkor a menzeszed sem 24. napra jött volna meg, hanem később!

Ha vkinek túl rövid a luteális fázisa (ovuláció és menzesz között), akkor bizony nehezebb a teherbeesés, mert nem termelődik elég progeszteron.

2012. júl. 18. 17:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Most akkor ha terhes vagyok nekem is ikreim lesznek? :D
2012. júl. 18. 17:52
 9/13 anonim ***** válasza:
42%

Ismét második vagyok. Most már engem is érdekel a dolog. :-) Nem igazán értem, mert nekem amikor a fiúkkal terhes lettem előtte már évekig napra pontosan 24 napos volt a ciklusom. Valahogy elég valószínűtlennek tűnik, hogy pont abban a hónapban - amikor terhes lettem - lett volna hosszabb. Ettől függetlenül igazad lehet persze, nem vitatom.

Kérdező: attól, hogy nálunk ikrek lettek, nálad még nem biztos. :-)

2012. júl. 18. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát pedig 4 napos luteális fázis nem igen lehetséges.

Igen is az a vszínű, hogy akkor kivételesen 20. napon volt peteérésed (vagy akkor is volt egy, meg normális időben is egy...)

2012. júl. 18. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!