Lehetséges hogy a menstruáció előtti héten van a peteérésem?
Menzesz előtt kb. 14 nappal van peteérés. Ha hosszú a ciklusod, akkor az nem a félidő.
De ha kevesebb, mint 11 nap telik el az ovu és a vérzés között, az nem jó.
Utolsó: De neked nyilván azért lettek akkor ikreid, mert KITOLÓDOTT a peteérésed. Ha nem estél volna teherbe, akkor a menzeszed sem 24. napra jött volna meg, hanem később!
Ha vkinek túl rövid a luteális fázisa (ovuláció és menzesz között), akkor bizony nehezebb a teherbeesés, mert nem termelődik elég progeszteron.
Ismét második vagyok. Most már engem is érdekel a dolog. :-) Nem igazán értem, mert nekem amikor a fiúkkal terhes lettem előtte már évekig napra pontosan 24 napos volt a ciklusom. Valahogy elég valószínűtlennek tűnik, hogy pont abban a hónapban - amikor terhes lettem - lett volna hosszabb. Ettől függetlenül igazad lehet persze, nem vitatom.
Kérdező: attól, hogy nálunk ikrek lettek, nálad még nem biztos. :-)
Hát pedig 4 napos luteális fázis nem igen lehetséges.
Igen is az a vszínű, hogy akkor kivételesen 20. napon volt peteérésed (vagy akkor is volt egy, meg normális időben is egy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!