Pepino 10-es teszt. Tapasztalatok? Az baj, ha véletlenül egy kis víz is ráment? 3 nap mùlva nem kellene megjönnie, negatìv lett
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Az elmúlt 1 évben nem sikerült teherbe esnem, előtte igen, de mind vetéléssel végződött. Viszont kb fél éve megnyúlt a ciklusom, átlagosan 35-37 nap körüli lett a 29 naposból. Mindig elvégzek egy terhességi tesztet a nemvárt előtt, mert munkámból kifolyólag nagyon...
Ma a 33. napon vagyok,a ciklusom nem túl rendszeres,igazából kb 4 hónapja beállt 29-31 közé.Egyszer ugrott ki 35 napra.Tegnap csináltam egy tesztet,ami negatív lett.A cicijeim nagyon fájnak,mellette érzékeny lettem a szagokra,és sokat járok pisilni.Nagyobb az...
Két hete késik. Az első teszt negatív. Azóta nem mertem csinálni. Tünet-félék: pisilési inger, érzékeny mellbimbó, hasfeszülés, kicsi fájás, hő 37-37,2 között. Pénteken orvos, de kíváncsi lennék a tapasztalatokra:)A tesztem 2 papírcsíkos X-epil. Mennyire jó?
(Tervezett baba) Szóval augusztus 11én volt meg utoljára, soha nem késett, 28 napos ciklusom van, a mellem nem fáj pedig szokott, a derekam majd le szakad fája hasam alja a méhem, na meg székrekedésem van. Pénteken megyek nődokihoz de ez a bizonytalanság megőrít,...
Tegnap csináltam Clearblue Terhességi Tesztet. A színváltós hegy rózsaszín lett majd az ellenőrzőablakban is megjelent a függőleges csík. De pár másodpercen belül megjelent a merőleges csík, tehát negatívot mutatott, de nagyon halványan! Vártam 2 percet, mert azt írta,...
Lehetséges, hogy a mensi 3 napos késésénél nem reggeli pisiből téves negatív lennne a teszt? Vagy ez már teljesen kizárja a terhességet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!