Van olyan hogy esetleg több hónapig egymás után nincs peteérés? Ha igen annak mi lehet az oka? És ma hőmérőztem először nyelv alatt. A 35,7 az normális?
Mindenképp valami hormonális probléma áll a háttérben vagy a petefészek helytelen működése. Menj orvoshoz és csináljatok uh-os cikluskövetést, akkor kiderülhet, hogy tényleg nincsen vagy esetleg csak később, mint ahogy azt számítod. Egy kivizsgálás sem árthat, ha babát szeretnél.
Sok sikert!
Miből gondolod, hogy hónapok óta nincs peteérésed, ha csak ma hőmérőztél először?
Hogy a 35,7 normális-e, az csak akkor derül ki, ha legalább egy-két ciklust végigmértél már. Mert nem én vagyok a mérce, és nem más nő, hanem csakis te magad lehetsz az összehasonlítási alap magad számára.
Egyetlen napi hő nem árul el semmit, az égegyadta világon semmit, csak egy egész havi görbe. Légy türelmes, és vezeds a görbét következetesen, legalább 2 hónapon keresztül. Javaslom, regisztrálj a [link] -n (ingyenes), és ott vezesd.
Mikor gondolod, hogy nincs peteérés! Pusztán a hőből ezt ne vond le! De ha nincs mensid, akkor jó eséllyel gyanakdohatsz sajnos. Nekem is volt ilyen korszakom, vagy 10 évig tartott, nekem hormonális dolog okozta, alulműködő pajzsmirigy volt a ludas.
Ha nincs mensid, irány a doki, és egy vérvételből meg egy UH-ból sokkal okosabb leszel! És nyugi, már mindenen tudnak segíteni! Mármint, ami hormonális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!