Afta a szájban utalhat arra, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Az afta fájdalmas hólyag, ha valaki esetleg nem tudja (én nem rég tudtam meg).2014. márc. 31. 17:50
1/11 anonim 

válasza:

Ez azért túlzás, az afta mindenképpen nyálkahártya-sérülés helyén alakul ki.
2/11 anonim 

válasza:

igen, utalhat rá
ha közben egy terhességi teszted is pozitív
minden egyéb esetben semmi köze hozzá
3/11 anonim 

válasza:

nekem többször volt már aftám-de soha nem akkor amikor terhes voltam..
4/11 anonim 

válasza:

semmi köze hozzá. Hol hallaottad ezt a butaságot? férfiakra éppugy jellemezö mint nökre az afta...
5/11 anonim 

válasza:

Dehogyis.
Az afta sok mindentől kialakulhat. Ha valakinek van valamilyen nyálkahártya sérülése, de akár stressz, idegeskedés, valamilyen környezeti hatás is kiválthatja. Nekem egy időben gyakran volt aftám, amikor is többször haraptam el a számat, vagy gyenge volt az immunrendszerem. És egyik esetben sem voltam terhes.
Sőt, kismamaként speciel egyáltalán nem volt aftám, egy sem!
7/11 zabmester 

válasza:

Nem hinném. Nekem sajnos elég sokszor szokott lenni, de eddig még sosem jelzett terhességet.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Egyébként azt olvastam, hormonális okok miatt is kijöhet, a koraterhesség meg elég nagy hormonbomba a szervezetnek. Nem volt tiszta, mit értenek ezalatt.
2014. márc. 31. 19:46
9/11 anonim 

válasza:

Persze, sőt, ha két aftád van ikrek lesznek!
10/11 anonim 

válasza:

Ha annyi gyerekem lenne mint amennyi aftám volt, huhh, már lenne vagy 40, de csak kettő van afta nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!