Miért nem erősödik?
Figyelt kérdés
3 napja tesztelek. Mindegyik annyira halvany hogy tenyleg nagyon nagyon kell nezni. Xepilen is picit latszik ma csinaltam clear bluet azon is csak ha nagyon nezem akkor latszik a masodik vonal a minuszon. Miért van ez? Holnap megyek nődokihoz fog tudni mondani biztosat?2014. máj. 7. 06:26
1/4 anonim válasza:
Késik a mensid? Ha igen hányadik napja? Ha nem késik akkor ne akarj erős tesztet még. 2 naponta is elég lenne tesztelni és mindig ugyan azzal a fajtával. Más teszt más erősséget fog mutatni. Nekem első terhességemnél volt olyan, hogy eleinte 2 naponta erősödött aztán egyszer csak már nem, aztán 1 hét múlva meg jött, rohantam a dokihoz, de ő már hűlt helyét nem látta ott babának, pedig több erős 2 csíkos tesztem is volt. Azóta már megszületett a kisfiam a második terhességemből. Ha nem vagy még 6 hetes akkor a doki sem fog tudni neked túl sok okosat mondani, mert minden azon áll vagy bukik, hogy elindul e 6 hetesen a szívverése, előtte még olyan picike, hogy akár cisztának is nézhetik, de lehet csak petezsákot látnak és abból is bármi lehet, vagy méhen kívüli stb. Ha még nem vagy 6 hetes akkor ne aggódj majd lesz erősebb az a csík!!!
2/4 anonim válasza:
Ha nem erősödik, az nem jó jel. De várj még két napot és tesztelj újra. Ha akkor se erősödik, akkor sajna nem növekszik a Hcg hormon a szervezetedben, ami nem jó.
3/4 anonim válasza:
a nögyógyász még semmit nem fog tudni mondani. egyedül a vérvétel tudna biztosat. A nögyógyász az 5. hét elött semmit nem lát, tehát felesleges emiatt menned, viszont adhatna beutalót HCG vérvételre, akkor biztosan lehet tudni van-e terhesség. Egyébként hol tartasza ciklusban? hány napja késik?
4/4 anonim válasza:
kétnaponta jó tesztelni, akkor duplázódik a hcg értéke, mindig ugyanolyan időpontban az elején, és ugyanolyan fajta teszttel (lombikos voltam, mi ezeket a tanácsokat kaptuk, és igazuk volt)
a doki a betöltött 5. hétig nem lát semmit, maximum a megvastagodott ny.hártyát, de az meg hivatalosan nem terhesség.
a vérvétel mondhatna biztosat, de érdemesebb várni egy kicsit még szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!