Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák, anyukák! Van köztete...

Kismamák, anyukák! Van köztetek olyan aki (k) közvetlenül a menstruáció utan (kb 6. -7. -8. Ciklusnap) estek teherbe?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok az esélyekre :) - tudom, tudom, hogy minden nő más .. De na :)
2014. máj. 11. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Én közvetlenül a menstruáció utáni első napon :)
2014. máj. 14. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
11. nap
2014. máj. 14. 13:07
 3/8 ivilicious ***** válasza:
azt hiszem utána az 1. ,2. napon -de véletlenül, véletlen baba van bennem! :)
2014. máj. 14. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, pont ma teszteltem halvány pozitívat :) :)

A menstruáció utolsó napján voltunk együtt (6. nap) rá kb. 4-5 napra volt a peteérésem (nyák alapján)

Esélyét nem láttam és erre ma, a nemvárt előtt 2 nappal van egy halvány tesztem :)

2014. máj. 14. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam így fogant, most 4,5 éves. Menstruáció után 6. és 7. napon voltunk együtt a párommal, eszembe se jutott, hogy baba lesz belőle, de örültünk.
2014. máj. 14. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Én így fogantam. :) Anyumnak még megvolt a vérzése és nem terveztek, de örültek nekem.
2014. máj. 14. 21:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Tyű mennyi sikersztori :) nagyon köszönöm a sok vàlaszt! :) remélem én is csatlakozhatok hozzátok =)
2014. máj. 14. 23:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Es persze gratulálok a kismamáknak ;)
2014. máj. 15. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!