Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS-esek! Linkelnétek diagram...

PCOS-esek! Linkelnétek diagramot a ciklusotokról, hogy nektek hogy alakul a hő?

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2014. máj. 13. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:

ha van peteérésed akkor uyganugy alakul mint bárkinek másnak, ha nincs akkor nem. nekem most 20. napon volt ovum bár a ciklus.hu elöbbre huzta be de a teszt sem akkor mutatta és egy másik görbe vezetö oldal 20 napra huzta be szerintem az a valós. egyébként szép egységes volt most a ciklus elsö fele nálam az elsözö(akkor méretem elöször) elég cikkcakkos lett és nem is egyértelmű hogy mikor volt ovu de volt mivel megemelkedett a hö, ha megemelkedik akkor tuti van ovu ha nme akkor nem.

Itt a mostani: [link]

elöző: [link]

2014. máj. 13. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, ami sikeres lett, vagy amikor elkezdtek kezelni, vagy a kezelés előtt?
2014. máj. 13. 16:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az elsőnek!

Minden diagramnak örülök, ha oda írjátok hogy éppen milyen fázisban voltatok.

2014. máj. 13. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Itt nézted már? vannak PCOS-es görbék is. A tiéd milyen megmutatod?
2014. máj. 13. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
ja bocsi a link meg lemaradt: [link]
2014. máj. 13. 20:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, néztem ezt az oldalt már, köszönöm!

Belinkelem az én görbéimet:

Ez a mostani:

[link]

Ez az előtte lévő, borzalmas ciklusom:

[link]

2014. máj. 13. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
3-as kezelést csinálod? Hát igen ezek nagyon anovulációs ciklusok. Az a teli kék karika mit jelent? amikor nem a szám van benne hanem sima kép. Az mit jelent? mindig ugyanakkor méred amugy? lehetöleg több ora alvás után?
2014. máj. 13. 20:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Ilyen volt kezelés előtt

[link]

Kezelés alatt

[link]

anovulációs ciklusom, gyógyszerrel jött meg csak

[link]

Végül emelt merckforminnal sikeres terhességem :))

[link]

2014. máj. 13. 21:05
 9/10 A kérdező kommentje:

A teli kék azt jelenti mikor nem egész:36,2 volt a hőm hanem pl.:36,25.

Igen, mindig ugyan akkor mérem a hőmet. 3. hónapja tartom a hármas kezelést de nem látszik hogy sok eredménye lenne.

2014. máj. 13. 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért az nem mindegy mennyire súlyos a PCOS nálad, van akinek sok idö amire javul. nekem látod van ovum mégsem siekrül a baba. Igazából a leleteim alapján is sikerülhetne de mégsem. Valami még mindig nem ok mivel késöi ovum is volt most is, dehát ez van hátha mostmár siekrül. Következö ciklusban kapok megint clostyt (tavaly már szedtem) hátha ugy sikerül... probálok kibulizni repesztöt is mellé. Na de hétha már nem lesz rá szükség:)))
2014. máj. 13. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!