Március végén volt Miss. Ab-om, most pozitívat teszteltem?
A dokim egy hó pihit javasolt, mert nem volt baba, csak üres petezsák :(
Azt ki is vártuk és április végén együtt voltunk védekezés nélkül. 1 alkalommal. Ma pozitív lett a tesztem.
Nem is menstruáltam közben :O
Semmi baj nem lesz!!! Ha nem lennének alkalmasak a körülmények, nem fogant volna meg!!! Én legalábbis így döntöttem vetélés után. :)
Szívből gratulálok!!
Nekem egy mensit javasoltak februárban, a szextilalom 3 hét volt. Semmi bajom nincs, nem is volt eleinte sem.
Viszont az nem lehet, hogy még az előző terhességed miatt pozitív a teszt? Igaz, már elég sok idő telt el, de mindenkinek másképp ürül.
Nézd. A 6 hétet csak rámondják a dologra. Nekem 3 hét és egy ultrahangvizsg. után a doki engedélyezte a szexet, pedig műtét is volt. Javasolta a 3 hónap várakozást, de azt mondtam, hogy 1 hónap után se nagyobb az esély a vetélésre, mint egyébként. Úgyhogy tényeg nem kell riogatni, ezt megerősítem. A kérdezőről meg azt se tudjuk, műtötték-e. Ha nem műtötték, semennyit nem kell kihagynia.
(A missed ab maga nem jelent műtétet, csak megkésett vetélést.)
A kérdés inkább az, hogy tájékoztatták-e a kérdezőt arról, hogy a vetélés vagy műtét után 2 héttel terhességi tesztet kell csinálnia. Ugyanis ha akkor még mindig pozitív a teszt, azt azt jelenti, hogy nem tisztult ki rendesen, ami a későbbiekben nagy problémát okozhat. Tehát ha az előző terhességtől pozitív a tesztje, akkor sajna az műtét, vagy ha már műtötték, akkor újabb műtét.
Ha 2 hét után megvolt a negatív teszt, akkor gratulálhatunk a kérdezőnek, babát vár, és minden esélye megvan, hogy nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!