Szerintetek van esélyem csupán "ezzel a módszerrel"
teherbe esni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nagyon sok mindentől függ, és mindenkéinél más, de tapasztalatokat szeretnék...
Kb. fél éve próbálkozunk a párommal. Nagyon szeretnénk már kisbabát. Azt tudtuk, hogy előre nem fog összejönni, de én fél évet jósoltam magunknak, hogy az alatt biztos összejön. De még mindig semmi. Igazából annyit teszünk ennek érdekében, hogy tényleg nagyon odafigyelünk az időzítésre. A jó alkalmakat, időszakokat nem hagyjuk ki. Szerencsére mindig tudom és érzem is, hogy mikor van peteérésem. Ebben az időszakban mindig tényleg együtt vagyunk. Akik hasonlóképp babát terveztek és így kezdtek el "nem védekezni", azoknak mennyi idő múlva jött a kis pocaklakó?
Nem akkor kell szexelni mikor peteérésed van, hanem akkor mikor kedvetek van!! Már az elején ràgörcsöltél, lehet h ez az oka. Csak élvezzétek egymàst, mi is ezt tettük.
2014. máj. 14. 19:16
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem csak akkor kell, de a peteérés nspjain ha együtt vagyunk növeljük az esélyét.
És ha valaki tényleg szeretne babát, akkor persze, hogy valamilyen szinten rágörcsöl a témára. Tudom nem jó dolog ez, de a női agy így van beállítva. Már ezersze elterveztem, hogy nem figyelem a peteérést, de akkor is mindig eszemben van...nem tehetek róla. :( Sokszor nagyon elkeseredek.
2014. máj. 14. 19:24
3/12 anonim válasza:
Sokkal nagyobb az esély a babára, ha a peteérés előtti napokon vannak az együttlétek, ugyanis a spermiumok 3 napig életképesek és bevárják az ovulációt a petevezetékben. Nekünk 10 hónap alatt jött össze. Úgyhogy nem szabad még elkeseredni. 1 év alatt teljesen normálisnak mondható az idő.
2014. máj. 14. 20:09
4/12 anonim válasza:
fél év az semmi. Minden ok lesz, csak nyugi. Vannak párok, akik évek óta várnak babára.
2014. máj. 14. 20:14
5/12 anonim válasza:
Nekünk ötödik hónapban sikerült. Én is mindig nézegettem a peteérést, akkor még akkor is rávettem magam ha kedvem se volt és aztán tudod mikor sikerült? Kinn voltam pár napot külföldön, hazajöttem épp vége lett a mensimnek és rögtön az első napon :) Biztos nagyon hiányoztunk egymásnak :) Sok sikert! :)
2014. máj. 14. 20:21
6/12 anonim válasza:
első hónapban jött, de azért biztos ami biztos alapon a gyertyaállást utána kipróbáltam
2014. máj. 14. 20:23
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
És gratulálok a sikerekhez! :)
2014. máj. 14. 20:47
8/12 anonim válasza:
A pici fiam az első próbálkozós hónapban megfogant. Előtte a nődokinál voltam egyéb okokból. Kérdezte, hogy akarunk-e babát, mert közelednek a termékeny napjaim. Azokon a bizonyos napokon /és máskor is/ együtt voltunk, és összejött. Most 14 hónapos az én nqgyfiam.
2014. máj. 14. 23:12
9/12 anonim válasza:
Lehet hülyén hangzik, de én pontosan tudom, hogy mindkét gyerek melyik együttlétből fogant. Ennek az az egyszerű oka, hogy pont azon az estén együttlét után nem ugrottam fel egyből és mentem mosakodni, törölközni, hanem csak feküdtem. Nem tudom hogy szoktátok, de szerintem az a kulcsa hogy maradj fekve, hogy a kiskatonáknak több idejük legyen eljutni, ne jöjjenek ki szinte azonnal belőled. A második gyerkőcnél még párnát is tettem a csípőm alá. A lányomra több mint egy évet vártunk, ott véletlen csináltam meg ezt, a fiamnál pedig megvártuk a 3 hónapot hogy a fogamzásgátló kiürüljön, első hónap sikertelen volt, ,de utána egyből pozitív lett a teszt. Egy próbát megér hátha bejön.
2014. máj. 15. 07:13
10/12 anonim válasza:
Egy kis extra vitamin nem árthat, Folsav, E vitamin, vagy akár egy terhesvitamin. Én mindig gyertyaálltam pár percet aktus után, és egy fél órát feküdtem az ágyban :) a negyedik próbálkozós hónapban jött össze. Szerintem az nem rágörcsölés, ha figyeled a termékeny napjaidat, azokat kb. minden nő nézi amint eldöntötték, hogy babát szeretnének. Kitartás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!