Ki nem várja a napokban? Izguljunk együtt?
Szia, 1-es vagyok, azota is vannak hasszurkaim, meg a szokasosnal erzekenyebb meg mindig a mellem (bar az azert joval kevesbe az, mint mult heten), es a menstruaciom sem volt erös(szombattol hetföig, es hetfö reggel mar alig volt), igy a hasszurka miatt, meg hogy megnyugodjak csinaltam egy tesztet. Hat nem kellett volna, pozitiv lett. Utana teszteltem meg egyet, igaz, következöböl, nem a reggeli elsöböl, mint a pozitivnal, es az negativ lett. Ha rendes lett volna a ciklusom, es nem jött volna elöbb, akkor kb ma, vagy a napokban kellett volna megjönnie amugy.
Szoval most vagy az van, hogy elkezdödött valami, de nem jött össze, vagy a teszt volt hibas (Clearblue Plus), vagy pedig a terhesseg elejen verzök taborat gazdagitom.
Szivesen tesztelgetnek reggelente, hogy erösödik-e, vagy gyengül, de sajnos itt nincs olcso teszt, ugyhogy most varok, legalabb 1 hetet, es azzal fogok tesztelni, ami hetfön a negativot mutatta. Ha az pozitiv, akkor meg irany a nödoki. Ha negativ, akkor meg vegre tenyleg megnyugodhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!