Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Èn pedig nem használok semmit. Se ovuteszt, se hőmérő, se mikroszkóp. A lényeg így is, úgy is ugyanaz: menzi után lehetőség szerint 2 naponta összebújás. Ez a legtöbb, amit tehetünk szerintem. ;) Ha pedig "gyanús" vagyok magamnak ciklus vége felé, akkor tesztelek. Ennyi.
WW
Szerencséd van WW így nagyobb az esélyetek is. Sajnos mi legtöbbször csak hétvégente tudunk együtt lenni, munkája végett.
De ebbe a hónapban pont el kaptuk az ovum. Szóval reménykedem. :))
Anita
Andi legyél egy kicsit optimista :)
Amíg nem jön meg addig bízhatsz benne
A vasárnap még úgy is odébb van
Eszter veled mizu van? :)
Anita
Sziasztok!
Hát ma reggel egy erős has fájással keltem, de nem jött meg, így bizakodom, sőt semmi jelét nem érzem, nem rohangálok a mosdóba, hogy húúú most megjött... Nem szoktam görcsölni, semmi előjele nincs, általában hajnalban arra kelek,hogy ki kell szaladnom a mosdóba és már nyomot hagyva érkezik! De az előző is pecsételve jött mg, furcsa volt nekem, és nem is volt olyan erős, sem hosszú, mint szokott lenni. Remélek, mást nem tehetek, holnap kiderül, ha nem érkezik, akkor pár nap múlva új teszt!
Én is délelőtt éreztem hasonló "mindjárt megjön" érzést pár percig.. Aztán abba maradt..
Meg néha szúrkál ott lent.. Szóval vagy meg jön vagy nem. Hétvégéig kiderül
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!