Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap,Új remény :)2015. jún. 28. 15:17
62/317 anonim válasza:
Köszönöm mindenkinek!!! Ma vagyok elvileg a 12-13 dpo-n, Valentin 10-es érzékenységű volt a teszt, de làtható volt a 2. Csík nem kellett hunyorogni, forgatni hogy van e ott valami, csak halvànyka volt 😀😀😀 holnap újra tesztelek :) a képet megpróbálom feltenni.... 😆
64/317 anonim válasza:
Ez a mi kis manónk :)))) Edina
65/317 anonim válasza:
HUuú visszanézve szinte nem is látom, élőbe erősebb, csak tudom hogy ott van na mindegy majd megmutatom a holnapiit is!! :) a többieknek meg megy a drukk, tesztelt még vki??? Edina voltam
66/317 anonim válasza:
Lehet látni :p és sztem mindenki tudja h élőben úgy is jobban látszik :D
Amúgy mennyibe kerül ez a teszt? Lehet ki próbálom.
Anita
67/317 anonim válasza:
Jól látszik! 12-13. dpo-n ez igenis szép csíkocska!!! 2 nap múlva olyan erős lesz, mint a kontrollvonal! :)
WW
68/317 anonim válasza:
Köszönöm csajok!!! :) a teszt kb 1100ft volt! Szép napot mindenkinek! Edina
69/317 anonim válasza:
Sziasztok Lányok!
Összeírtam, hogy kinek mikor szoríthatunk. :) Ha valami nem stimmel, javítsátok nyugodtan!
1. Eszter (Cherry) július 1-2.
2. Anita július 2.
3. Reni július 4.
4. Edina július 5. +++ 1-jén!
5. Andi július 5.
6. Csengu ~július 5.
7. Manna július 8.
8. Ivett július 8.
9. M július 8.
10. Niki július 9-10.
11. WW ~július 10.
12. Adri július 13.
13. Panni július 15.
14. Nóra július 15. ???
15. Andi július 18.
16. Emi július 30.
70/317 Manna24 válasza:
Eszter, Anita, Reni, Andi Csengu? Ti még nem teszteltetek? Jaj de örülnék én egy ilyen halvàny màsodik csokocskànak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!