Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4-5 napig tartó barna folyás...

4-5 napig tartó barna folyás menzi helyett utalhat terhességre? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi mapokban kellett volna megjönnie, de ehelyett a menstruáció időpontja előtt kb. 5 nappal barnás sűrű folyásom volt, ami fokozatosan világosodott, rózsaszínesedett. Egyéb tünetem nincs, (mellérzékenység, szédülés, fejfájás, fáradékonyság stb.) ami számomra kissé aggasztó.

Hasonló tapasztalatokat szívesen olvasok!

Szerintetek a fentiekből köbetkeztetve lehet szó terhességről??

2016. jan. 2. 23:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a párommal a legutóbbi hónapban akkor voltunk együtt, amikor a legkevésbé voltam termékeny (naptár szerint) és emellett megszakításos módszerrel védekeztünk.
2016. jan. 2. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetett a menstruációd is ez, csak gyenge. De legközelebb szerintem biztosabb módszerrel védekezzetek
2016. jan. 2. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Tesztelték már? Ha nem akkor hajrá! Már bármilyen teszt kimutatja ha babás vagy.
2016. jan. 2. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem 2 napig tartó barnázás volt az első tünet. még aznap este pozitív lett a tesztem.
2016. jan. 3. 14:31
 5/7 Viki172839 válasza:
Szia. Nálam is pont ez volt. Már 10 hetesek vagyunk. ;) De tesztelj akar tobbet is.
2016. jan. 3. 17:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos csak jövő héten lesz módom tesztelni, de köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Még mindig nincs semmilyen tünet arra, hogy komoly hormonális változásokon menne keresztül a szervezetem, szóval h babás lennék; ezek mellett lehet, hogy mégis??
2016. jan. 7. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Van,akinek egyáltalán nem jár tünetekkel,vagy olyan is,akinél csak később jelentkeznek! A naptármódszer pedig nem biztos,de,ha jól is húztad be a peteérésed,lehetnek extra peteérések is. A teherbeesésnél nincsenek törvényszerűségek. Simán lehetsz terhes,de lehet más miatt is,akár csak egy stresszesebb időszak...Ha nagyon nem szeretnétek babát és nost nen vagy terhes,inkább védekezzetek,mert a megszakításos módszer nem az!
2016. jan. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Mensi előtt 1 héttel kevés barna folyás beágyazódáson kívül mit elenthet? Progi hiány? Vagy ha progi kevés, akkor végig kéne barnázni mensiig? Vagy...

Előző hónapban is volt 1 napig ilyen, meg párszor már, de baba eddig soha. Volt olyan ciklusom is évek alatt, mikor 21Cntól folyamatosan volt némi maszatolás, de most csak 1 napos. Múlt hóban is ez volt, akkor látták UHon, h volt megrepedt tüszőm, de akkor már egy...

Menstruáció utáni barnázás/barna folyás mire utalhat?

Pontos a ciklusom. Az elmúlt hónapokban megjött időre, majd 4. nap környékére el is múlt. Most viszont még a 6. napon is tapasztaltam barnás folyást. Tesztet nem csináltam, mivel ugye megjött rendesen. De utalhat ez valamilyen hormonproblémára is akár?

Sűrű fehér folyás utalhat terhességre menzesz idején barnázással?

Tegnap kellett volna megjönnie, ehelyett 2 napja csak barnázok, meg ez a folyás. Valaki volt már így? Nem akaróztam még tesztelni, mert nem vagyunk konkrétan baba vállalásban és feleslegesen nem akarok tesztelni. Csak most végülis meg is jött meg nem is. Görcseim...

Nagyon bő vizes folyás utalhat babára? A ciklusaim nem óramű pontosak de ha a legrövidebbet nézem akkor már tegnap meg kellett volna jönnie.

Nagyon bő folyásom van, nem volt még soha ilyen olyan mint a víz. Nincs se színe, se szaga, sem pedig sűrűsége. Nagyon zavaró. Lehet azért mert sikerült a baba vagy forduljak orvoshoz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!