4-5 napig tartó barna folyás menzi helyett utalhat terhességre? Többi lent.
Sziasztok!
Az utóbbi mapokban kellett volna megjönnie, de ehelyett a menstruáció időpontja előtt kb. 5 nappal barnás sűrű folyásom volt, ami fokozatosan világosodott, rózsaszínesedett. Egyéb tünetem nincs, (mellérzékenység, szédülés, fejfájás, fáradékonyság stb.) ami számomra kissé aggasztó.
Hasonló tapasztalatokat szívesen olvasok!
Szerintetek a fentiekből köbetkeztetve lehet szó terhességről??

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Előző hónapban is volt 1 napig ilyen, meg párszor már, de baba eddig soha. Volt olyan ciklusom is évek alatt, mikor 21Cntól folyamatosan volt némi maszatolás, de most csak 1 napos. Múlt hóban is ez volt, akkor látták UHon, h volt megrepedt tüszőm, de akkor már egy...
Pontos a ciklusom. Az elmúlt hónapokban megjött időre, majd 4. nap környékére el is múlt. Most viszont még a 6. napon is tapasztaltam barnás folyást. Tesztet nem csináltam, mivel ugye megjött rendesen. De utalhat ez valamilyen hormonproblémára is akár?
Tegnap kellett volna megjönnie, ehelyett 2 napja csak barnázok, meg ez a folyás. Valaki volt már így? Nem akaróztam még tesztelni, mert nem vagyunk konkrétan baba vállalásban és feleslegesen nem akarok tesztelni. Csak most végülis meg is jött meg nem is. Görcseim...
Nagyon bő folyásom van, nem volt még soha ilyen olyan mint a víz. Nincs se színe, se szaga, sem pedig sűrűsége. Nagyon zavaró. Lehet azért mert sikerült a baba vagy forduljak orvoshoz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!