Van köztetek olyan aki allergia ellen szedett gyógyszert és közbe esett teherbe?
Nem befolyasolja az allergia ellen szedett gyógyszer hogy a baba ne menjen el és hogy jól megtapadhasson? Szedett vki allergia ellen gyógyszert miközbe teherbe esett és amíg nem derült ki a terhesség(pozitiv teszt) szedte?!
Párommal babát tervezünk(kistesot) de minden nap szednem kell a gyógyszert ... Elgondolkodtam ezen mert ugye tehesen nem szabad szedni ilyet.
Abba hagyni nem tudom mert így is minden bajom van alig alszom éjjel az allergia miatt.
En szedtem, 15 eve minden egyes nap, 5 hetesen derult ki, hogy terhes vagyok, aznap hagytam abba, semmi baj nem lett. Az elso 6 hetben nincs osszekottetsben a baba veled, ezt pont azert talalta ki a termeszet, hogy ne artsunk a babanak amig nem is tudunk a terhessegrol.
Ja, es meg egy jo hir, 15 ev utani durva allergia a terhesseg alatt megszunt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!