Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív így is? 😳

Pozitív így is? 😳

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megcsináltam egy vaterás tesztet. Pozitív lett, szerintem egyértelmű.

Itt a kép :

[link]

Majd egyszer csak gondolta magát a csíkom, és eltűnt. :(

Olyan volt, mintha átfutott volna a teszten, és az eredeti helyen nagyon halványan látszik csak valami, de abban sem vagyok biztos.

Ilyen erős pozitív lehet tévesen? :(

Elkeseredtem kicsit, mert már vágyunk a babára régóta, és jól megszívatott ez most...

2016. jún. 23. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ink ne konyveld el semminek.

Hibas teszt. Nagy esely van arra h pozotiv. De sztem inkabb vegyel a patikában egyet. Ez igy èrvènytelen.:(

2016. jún. 23. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez érvénytelen, mert hibás a teszt, de csinálj egy másik fajtát, az szerintem pozitív lesz.
2016. jún. 23. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Ilyet néha csinálnak a tesztek. A reagens egy csík szerű formában lassan végig kúszik a teszten, ez negatívat jelent. Ha pozitív a teszt szabályos a csík és nem tűnik el, illetve nem kúszik el. Drukk a következő teszthez!
2016. jún. 23. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ezeknek a teszteknek 97%-án végigfut vagy 2x a csík.

Sokszor jártam így de a 2.-nál már tudtam hogy csak "megállt" ott a szinezék egy kicsit pihenni. Lényeg,ez a teszt nem volt pozitív sosem :(

Viszont még lehet pár nap múlva:)

2016. jún. 23. 19:00
 5/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon csalódott lettem, és dühős, hogy így becsapott a teszt, ezért csináltam még egyet rögtön szinte.

[link]

Ezen is ott lett, és nem tűnt el. :)

Akkor reménykedhetek szerintetek? Van okom, rá, ti is látjátok?

2016. jún. 23. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:
En halvanyan lat, de csak halka gratula...holnap ismetelj
2016. jún. 23. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod?
2016. jún. 23. 20:47
 8/12 anonim ***** válasza:

A masodik biztato!:) drukkolok.

1#

2016. jún. 23. 20:49
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, hogy mikorra nem várom, nem pontos a menzeszem, és most hőmérőzök már, a ciklusom elején volt egy hirtelen hő felugrásom, majd tartottam, és pár napig leesett, azt gondoltam megjön talán azért, de újra felszökött, és mivel teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi lehet ez az ingadozás, ezért csináltam meg a tesztet,hátha beágyazódás miatt esett le.

Amúgy ha pontos 28 nappal számolok, még csak jövő hétre nem várom, de nálam sosem 28 napos sajnos.

2016. jún. 23. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem tudom. Esetleg nem lehet hogy most lesz mégis peteérésed? Az is csinál halvány teszteket. Viszont ha erősödik a teszted,akkor egyértelmű hogy kismama vagy. De ha ma v hnap negatívat tesztelsz,ne ijedj meg rögtön hogy kémiai terhesség mert lehet hogy csak pé. Drukkolok:)
2016. jún. 24. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!