Pozitív így is? 😳
Sziasztok!
Megcsináltam egy vaterás tesztet. Pozitív lett, szerintem egyértelmű.
Itt a kép :
Majd egyszer csak gondolta magát a csíkom, és eltűnt. :(
Olyan volt, mintha átfutott volna a teszten, és az eredeti helyen nagyon halványan látszik csak valami, de abban sem vagyok biztos.
Ilyen erős pozitív lehet tévesen? :(
Elkeseredtem kicsit, mert már vágyunk a babára régóta, és jól megszívatott ez most...
Ezt ink ne konyveld el semminek.
Hibas teszt. Nagy esely van arra h pozotiv. De sztem inkabb vegyel a patikában egyet. Ez igy èrvènytelen.:(
Egyébként ezeknek a teszteknek 97%-án végigfut vagy 2x a csík.
Sokszor jártam így de a 2.-nál már tudtam hogy csak "megállt" ott a szinezék egy kicsit pihenni. Lényeg,ez a teszt nem volt pozitív sosem :(
Viszont még lehet pár nap múlva:)
Sziasztok!
Nagyon csalódott lettem, és dühős, hogy így becsapott a teszt, ezért csináltam még egyet rögtön szinte.
Ezen is ott lett, és nem tűnt el. :)
Akkor reménykedhetek szerintetek? Van okom, rá, ti is látjátok?
A masodik biztato!:) drukkolok.
1#
Köszönöm! :)
Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, hogy mikorra nem várom, nem pontos a menzeszem, és most hőmérőzök már, a ciklusom elején volt egy hirtelen hő felugrásom, majd tartottam, és pár napig leesett, azt gondoltam megjön talán azért, de újra felszökött, és mivel teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi lehet ez az ingadozás, ezért csináltam meg a tesztet,hátha beágyazódás miatt esett le.
Amúgy ha pontos 28 nappal számolok, még csak jövő hétre nem várom, de nálam sosem 28 napos sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!