Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bajban vagyok teszt kérdés?

Bajban vagyok teszt kérdés?

Figyelt kérdés

A helyzetem le írom hogy tudjátok az előzőleg mi is történt.

Multi macát szedtem mert szeretnénk babát volt is szépen ovulációm 14 és 16 án. Együtt is voltunk. De sajnos közben meg fajdult a derekam ezért szednem kell gyulladás csökkenő gyógyszert, ez a gyógyszer elég nagy és narancssárga színű és el színezi a vizeletem, gondoltam csinálok egy érzékeny tesztet persze elég narancssárga volt a pisi (bocsánat) walentin tesztet használtam, be sárgult is a teszt de egy halvány második csíkot is láttam rajta., nem erősen de azért látszódott, és nemtudom most a vizelet váltotta ki a halvány pozitív eredményt vagy tényleg? Pozitív? Ma már be sem vettem a gyógyszert.

Valaki tudna segíteni ebben? Vagy aki volt hasonló helyzetben?

2016. jún. 26. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok annyira egyéniek. Itt se tud senki konkrétat mondani, azon kívül, hogy pl jövőhéten vagy amikor esedékes lenne a következő vérzés csinálj egy új tesztet. Lehetőleg ugyanazt a típust használva.
2016. jún. 26. 13:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Igen én is erre gondoltam meg fogom ismételni a tesztet. Esetleg ha volt valaki hasonló helyzetben legyen szíves írni nagyon szépen köszönöm.
2016. jún. 26. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem használtam walentin tesztet de itt többen irtak h azon mindíg megjelenik egy halvány masodik csik. Szem másikat használj. Facelle es xepil is megbízható. Nekem a predictor early is mutatta de pár nőnek jelzett elmondas szerint pozit ugy is h nem volt. Nekem nem csak mikor sikerült a hónap :)

Hajra!

16hkm

2016. jún. 26. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Probald ujra pl facelle teszttel
2016. jún. 26. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt pozi és nega walentinom is és helyes volt az eredmény. A tesztcsíknak kb olyan színe volt, mint a kontrollcsíknak.
2016. jún. 26. 14:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor meg oszlanak a vélemények a walentin testről, így akkor főleg nem jutottam előrébb, hát így is, úgy kell tesztelnem.

Csak meg jegyzem azért biztos eredményt várna el az ember ettől a testől mivel érzékeny 10 es,és az ára is 1300 Ft.

2016. jún. 26. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

3as vagyok. Igen, ezt is írták többen is, de nem csak itt olvastam róla a gyakorin rosszat, hanem más fórumokon is. Én pl az xepilt is teljesen megbízhatónak tartom, de most olvastam erről is itt, hogy többeknél valamiért produkált halvány második csíkot, pedig nekem azokban a hónapokban hófehér volt az is, mikor nem volt baba... Na mindegy! Én ezért írtam, hogy ha teheted többfélét vegyél, mert ha többnél is van második csík, sztem az a tuti :)

Drukkolok :)

2016. jún. 26. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!