Első clostys hónap, nem is lesz peteérésem? Olyan, mintha fordítottan hatna rám? Bővebben lent.
Történetem röviden annyi, hogy normál 28. napos ciklusom mellett kaptam clostyt, hogy a peteérést kicsit felturbósítsuk, más bajom tudtommal nincs.
Eddig mindíg volt peteérésem, az LH teszt max. a 14. napon mindig pozi volt. Ma már a 15. napon vagyok, az LH teszt csont negatív, meg se mozdul, a 9. naptól csinálom, talán még akkor volt a legsötétebb a csík.
Mindíg szoktam érezni a has szúrkát peteéréskor, most semmi. Nyákom mindíg van előtte, most csak a 13. napon volt egy kicsi.
A dokim nem néz meg UH-n, azt mondta csak mensi előtt, hogy lesz-e cisztám.....
Nem értem miért történik ez velem, kicsit kétségbe estem, holnapra bejelentkeztem egy UH centrumba, mert már tudni akarom mi zajlik odabent.
Tök olyan, mintha fordítva hatna rám.... Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Kozbe tegnap este pozi lett az ovu teszt es ma mar nem is latszott a tuszo az uh-n.
Viszont nagyon vastag a meh nyalkahartyam, 15 mm, igy biztos nem lesz baba.. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!