Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Mégegyszer gratula "V". 😊Volt valami tüneted ???
Én ma nagyon rosszul vagyok ,nem tudtam reggelizni,pedig mindig szoktam.Szédülök és hőhullámaim vannak. De lehet csak az időjárás szórakozik velem. A hőm még ma sem esett le,ma vagyok a 10. vagy 11.dpo-n és 28.ciklusnapon.Kíváncsi vagyok. Jó kis szülinapi ajándék lenne egy pozi teszt.Augusztus 11.-én lesz.De jó lenne.😊😊
Semmi tünetem nem volt, csak h. felment a hőm. Szerintem a tünetek majd csak most jönnek. mivel 2-3 napja kellett volna h. megjöjjön, tesztet azért csináltam szerdán mert felment e hőm, amugy csak ma teszteltem volna, mivel h. késik. Visyont tegnap és ma egész nap mintha belső lázam lenne, meleg az arcom. És 1 picit gyöngének érzem magam. És nincs 1 pattanássom se. A ciklus.hun irtam mindig mikor jelenik meg az első pattanás (peteérés után) igy menzisz előtt meg már 3 is kijött. és 1 héttel eyelőtt szerdán volt 1 ici pici vérzés, azt is hittem h. meg is fog jönni, de azóta semmmi. Teljesen ellazultam a nyaraláson, abban a tudatban voltam, h. nem sikerült és nem nézegettema tüneteket, mert hát nem is jutott eszembe és mert nem is volt.
"V"
Szia V,
En is sokszor lázasnak érzem magam. Nekem az émelygés nehezen viselhető. Remélem te megúszod:) pihenj amennyit lehet, én is sokszor vagyok fáradt, de örüljünk neki:)
Nem semmi, mennyi sikersztori, nagyon orulok es gratulalok minden kismamanknak :-) Dejoooo!!!!
SAI
Bizony-bizony, neked is szoritunk SAI :-)
"V"
M sajnálom, miota is probálkoztok?
"V"
Nálunk is ez volt a 4. honap probálkozás. és tényleg közben játszhat a nyaralás alatti idő, hogy teljesen ellazultam és nem idegeskedtem, ugyh. neked is ezt kivánom, lazulj pihenj. Teniszezni is 2 honapja kezdtem el ujra, pont azért, hogy ne stresszeljem magamat, na most már le is mmondtam az orákat :-)
"V"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!