Szerintetek erősödik?
Figyelt kérdés
A legalsó ma reggeli. Visszafelé van napi 2,egy esti egy reggeli... Ha erősödést láttok, akkor emelnem kell a duphaston adagomat. 20- án voltam a párommal együtt,az nap volt pozitív az ovulációs tesztem. 22-re gondolnám az ovut. Válaszokat előre is köszönöm.
2016. júl. 4. 07:28
1/20 A kérdező kommentje:
Félek,hogy nagyon lassan emelkedik a hcg. Nem szertnék újabb vetélésen átesni. :(
2016. júl. 4. 07:31
2/20 anonim válasza:
Hat ezek nagyon nagyon halovanykak!:(
Persze erosodott valamennyit a legfelsohoz kepest!
3/20 anonim válasza:
Szia, szerintem egyenlore nincs okod megijedni. Hiszen meg eleg korán tesztelsz (amit megertek a gyógyszer miatt)szerintem 11-12 dpo.-n Ennyi eleg nyugodj meg es folytasd a teszteket bízzunk benne hogy egy két nap es határozott csíkok lesznek addig a gyógyszert is eleg ha igy szeded, nagyon drukkolok kedves kérdező majd irj az eredmenyedrol megy a drukk! 😉
4/20 anonim válasza:
SZia !
én is látok némi erősödést, de hidd el hogy a nem várt előtt még ez teljesen normális, nekem is tök halványak a tesztjeim, minimális erősödéssel! Épp hogy csak kimaradt a mensim. !
Ne idegeskedj és ne stresszelj ! Halkan gratulálok !
Egyébként milyen tesztet használsz ? Ez nem X-epil ? Az X-epil alapjában véve nehezen erősödik.
6/20 A kérdező kommentje:
X epil,igen. 28 és 2 közt kellett volna megjönnie. Később volt ovum.
2016. júl. 4. 13:32
7/20 A kérdező kommentje:
Voltam egy kedves doktornőnél,ahol sajna nincsen hüvelyi ultrahang. Megnézte van e cisztám esetleg,de nincsen. A méhnyálkahártya vastagsága 12 mm. Volt egy rész benne,ami esetleg lehet az.. ott olyan fehérebb volt az a rész,azt mondta ott az valami "folyadékszerű" ,szóval vagy elkezdődött valami,vagy ez egy 2-3 hetes terhesség kezdete. Tesztelek tovább aztán meglátjuk! Nagyon szépen köszönöm,hogy írtatok!! Mindenkinek a legjobbakat kívánom! Mindenképpen írok,hogy hogyan alakult.
2016. júl. 4. 18:10
8/20 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,hogy elkezdődőtt valami és lehet,hogy abba maradt,azért nem erősödnek a tesztek.
2016. júl. 4. 18:12
9/20 anonim válasza:
Kitartás kedves kérdező barmit is hoz a holnapi nap hidd el a te almod is teljesül elobb vagy utóbb. Tovabbra is megy a drukk hogy ez minél előbb teljesüljön 😉
10/20 anonim válasza:
En Facelle tesztet hasznaltam volna. X epil nekem nemis mutatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!