Felesleges tesztelni, a tesztek úgyis mindig tévednek?
Mindig kb 30. napra jön meg, bár 1-2 nap késés megesik. Évek óta óvszerrel védekezünk, sose volt baleset. Most se. Nem is késett.
Mindig úgy jön meg, hogy első nap barnázás, második nap erősebb barnázás, második nap este-éjszaka vagy legkésőbb harmadik nap napközben vérzés.
Most tartok második nap esténél, és még nem jött meg. Enyhe pirosas-barnás folyás, és ennyi.
Vettem tesztet még ma, reggel meg is csinálom, de annyi mindent olvasni, hogy a tesztek nem megbízhatóak.
Eddig mindig Clear Blue Digital-lal teszteltem, az egyszerűsége ( + vagy - ) miatt, eddig nem tévedett, elég volt egy is.
Viszont amióta beleolvastam itt a témába, hogy van, aki 20 negatív teszttel volt terhes, már nem hiszem, hogy megnyutat, ha holnap megcsinálom, és negatív
Hívjam fel inkább az orvost helyette időpontért, egyedül az a biztos (vagy még az se)?
Szia!
Én vagyok a 20 negatív tesztes!
Es terhes vagyok!
A 20 nega tesztben volt netrol rendelt volt x epill volt gabriell a többi nevere nem enlekszem meg 2 fele volt.
A lenyeg h a clear blue az sose csapott be az egyből pozitív lett.
Fogalmam nincs miért negatíak a tesztek az első két gyereknél az x epill es a gabriell is pozi lett akkor netes vackot nem vettem.
Tegnap teszteltem megint clear bluevel 3+ lett (digitalis) tehat tok szepen no a hcg. Uebbe a pisibe beledugtam egy x epillt es egy netes sz@rt az meg negativ. 🤣🤣🤣🤣
UH on minden rendben van a nogyogyasz azt mondta hagyjam az ilyen 20 ft os vackokat azok nem tesztek. Hat nem tudom. :/
minden jot!
9hkm
12-es, én azt írtam (5), hogy még sose csapott be teszt, hozzáteszem, mind gyógyszertárban vettem, nem rendeltem netről soha. Ezek szerint jól sejtettem, hogy nem is érte volna meg.
Amúgy gratulálok a babához. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!