Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történik ha ciklus 3-4...

Mi történik ha ciklus 3-4 napján kezdem el szedni a fog. Gátlót?

Figyelt kérdés
Szombaton jött meg.Vagy ma vagy holnap elkezdem szedni akkor ki fog tolódni a következő?Még sose szedtem tabit.Ja és barátom nem fogja vissza magát.Sokat szexelünk.És nem védekezünk ilyenkor semmilyen formában.Vagyis belém megy el.Ha egyáltalán most kibirom váltani mert azért elég drága az a 6-7ezer ft.
2017. okt. 30. 09:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha nem az első napon kezded el, akkor nem véd egyből. Ennyi történik.
2017. okt. 30. 09:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Most ha elmúlik akkor ha együtt leszünk a 5-10 napon akkor már véd nem?
2017. okt. 30. 09:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Joisten....
2017. okt. 30. 09:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem véd hülyegyerek. Megint parázhatod végig azt a hónapot is.
2017. okt. 30. 10:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha elkezded szedni, akkor se véd ebben a hónapban. Ha a barátod rendszeresen beléd élvez, védekezés nélkül, akkor biztosan akar gyereket.

Vagy ha nem, akkor csak ürítőlyuk vagy neki. Meg se kérdezem, miért nem fizeti a tabletta felét. Jaaaa, hát nem ő esik teherbe. Legfeljebb lelép, te meg így jártàl.

Normális pasit nem találtál?

2017. okt. 30. 10:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak azért mert az a két szem kimaradt nem lesz baj!Most mit kell ijesztgetni?
2017. okt. 30. 10:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Te annyira hülye vagy hogy még megijeszteni se lehet. Példa rá az összes eddigi kérdésed.

Egyébként nem ijesztgetünk, hanem a tényeket írjuj. Csak az első ciklusnaptól szedve véd azonnal a gyógyszer.

Tudhatnád, ha nem lennél funkcionális analfabéta. Feketén fehéren szerepel a gyógyszer tájékoztatójában.

2017. okt. 30. 10:59
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

A tájékoztatóban is benne lesz, hogy minél később kezded szedni, annál többet kell várnod a teljes védettséghez. Ez nem kamu.

Sőt: ha már szeded egy ideje, és akkor felejtesz el egy-két szemet, akkor is simán lehetsz terhes.

Én a helyedben a pasitól szabadulnék meg, szánalmas az egész szitu, amit leírtál. Hamar azon kapod majd magad, hogy gyerek a pocakban, pasi meg sehol...

2017. okt. 30. 11:26
 9/15 anonim ***** válasza:

Jajj, még mindig nem mondtad el, hogy nem szedsz tablettát?

Most se váltod ki.

2017. okt. 30. 12:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Kivaltottam.Es be is vettem! ;)
2017. okt. 30. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!