Pozítivat teszteltem tegnap, fent is van a hőm,36,9-36,8 körül van napok óta, mégis aggódok mert kicsit fájdogál a méhem, mint amikor mensi készülődik. Szokott így fájdogálni terhességkor is?
Ne aggódj, teljesen normális amit érzel, ez a "mindjárt megjön érzés" sokaknál előfordul, nagyon gyakori.
Én a 4.-5. hetet azzal töltöttem, hogy a wcbe rohangáltam csekkolni magamat, mert pont olyan érzés volt, mintha megjött volna... aztán közben itt szoszog a héthós kisemberem. :)
Teljesen normális érzés, ahogy az előttem szóló is írta. Én is mindig azt hittem, hogy meg akar jönni, és 20 percenként a wc-n ellenőriztem a tisztaságit. A méhed nőni fog, nyúlnak a szalagok, így a kis fájdalmak végig megmaradnak. Szép babavárást kívánok.
19 hetes kismami
Én 4-5 napja érzem,hogy mindjárt megjön,de semmi.Ma már hányingerem volt.Csináltam már két tesztet,negatív lett.És a hőm. eddig a ciklus alatt max.36,2-ig ment fel.(Fél éve vezetem).Menstruáció előtt leesik.De most 36,6 is volt.Napközben meg 36,8-37.Holnap megyek dokihoz.Lehet azt mondja csináljak még egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!