Szerintetek tul magas a HCG?

Figyelt kérdés

Sikertelen lombik utan ugy nez ki teherbe estem spontan. Viszont most megijesztett az orvos. Majus 11 az utolso verzesem, tehat 5 het+2 nap es magas a HCG 7125 (duplazodott szepen miota nezegetjuk). Viszont a mai uh-n csak 10mm-es petezsak latszodott es az orvos szerint 7000hcg-nel mar eletjelet kene latni, legalabb szikholyagot, igy valami furcsa es bekell fekudnom a korhazba.

Szerintetek? En nem vagyok orvos de mindenhol azt olvastam, hogy 5 het+2 napnal meg normalis, hogy csak petezsak latszik. Es a HCG is szerintem normal erteken belul van.

Viszont most nagyon felek, de oszinten remelem hogy az orvos csak tulaggodja, tekintettel a betegsegeimre.

2025. jún. 17. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, de szurkolok 🤞
2025. jún. 17. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Miért lenne magas? Nem is értem. Az enyém jóval magasabb volt, szinte a duplàja.

4+4 hetesen 2.466

4+6 hetesen 3.230

5+3 hetesen 13.434

6+0 hetesen 24.494

8+3 hetesen 106.830

Jelenleg a 38. hétben jàrok egy egészséges kislànnyal.

2025. jún. 17. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Igen, normális, hogy csak a petezsák látszik ilyen korán, nem értem miért kell befeküdnöd.
2025. jún. 17. 15:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Vegul sajat felelossegre nem fekudtem be. Azt mondta, akkor menjek csutortokon uh-ra. Szerintem az orvos a korabbi kemiai terhessegem es a kortortenetem miatt kicsit tulparazza.
2025. jún. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!