Nehezen elérhető nőgyógyász?
Az én dokim meg sem adta nekem soha a saját számát. :) Csak az asszisztensnőjét lehet felhívni.
Mondjuk nálunk a kórházban nem lehet orvost fogadni, így hiába jársz végig egy dokihoz a terhesség alatt, a végén lehet, hogy egy idegennél szülsz, így annyira nem is hiányzott a száma.
Egyszer volt szerencsére csak pici vérzésem, akkor a kórházat hívtam.
Elég gáz helyzet, hogy perkálsz egy dokinak 9 hónapig, aztán a végén ő lehet, hogy nyaral, mikor te szülsz, de ez van. Itt ezt választották az orvosok.
En emiatt valtanek, ha nem lenne kulonosen, kivetelesen jo orvos.
Szerintem ez nagyon frusztralo.
Nekem egyszer ajanlottak egy jo maganrendelot/orvost. Harom napig probaltam hivni, kb 30 hivast inditottam es azon kivul, hogy hallgattam a zenet, semmi nem tortent. Hagytam hangpostat is, nem hivtak vissza.
Irtam email-t, valaszoltak, hogy idopontot csak telefonon adnak.
Mar kinomban nevettem, amikor olvastam a valaszt.
Ennyi, en feladtam, mert nekem ehhez nincs turelmem minden egyes alkalommal, nem is beszelve arrol, ha gondom van es surgos segitsegre van szuksegem.
A jelenlegi orvosom sem veszi fel altalaban a telefont, de mindig visszhiv, amint raer (es nem napokat kell varni).
Szerintem ez a normalis.
Nekem volt plasztikam is egy igen felkapott orvosnal, termeszetesen o sem kapkodta fel a telefont, ha rendelt, vagy mutott, viszont max 2-3 oran belul visszahivott.
Egy normalis orvos, aki vallal privat betegeket is, annak tisztaban kell lennie, hogy ez ugyanugy a (fizetett) munkajahoz tartozik, mint a rendeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!