Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció helyett enyhe...

Menstruáció helyett enyhe vérzés + barna mi lehet az oka? Bővebb & többi infó lent....

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostani szokásos jellegzetes menstruációs tünetek elmaradtak se mellfeszülés ami nálam olyan szokott lenni, hogy felrobbannak kb már a mensi előtt 3-4 nappal, se a szokásos "harci ideg" ami lenni szokott, ha naptár nem figyelmeztet nem is jutott volna eszembe, hogy ideje van. Jelen helyzet, a terhességi teszt negatív. Menstruáció helyett enyhe rózsaszín, majd barna és elegendő a mini tampon /ami 8 óránkénti cserére kitolva böven elég volt/ és amit már vagy 10 éve nem használtam, de a nagyobbat fel sem bírtam tuszkolni. Néha kicsit szédelgek, hőhullám és napok óta kísér egy ilyen fura fémes íz a számban ami mindegy mennyit iszok nem múlik el. Nem tervezünk babát vagy jön vagy nem alapon vagyunk. Valakinek hasonló volt esetleg? Mivel a terhességi teszt negatív a klimax meg odébb van nem tudom mire gondoljak. Doki jövőhétre már beiktatva, de hátha valaki volt hasonló cipőben.

2022. máj. 20. 18:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi annyit még hozzá tennék hogy időközönként be be szúrkál az oldalam. 🤔🤔🤔
2022. máj. 20. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Hány napja? Lehet átvált rendes vérzésbe még.
2022. máj. 20. 18:35
 3/6 A kérdező kommentje:
2 nap enyhe 3 nap barna. Ma már semmi. Egyáltalán semmi ereje nem volt pedig az első 2 nap mindig"Niagara".
2022. máj. 20. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hormon hiány
2022. máj. 20. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem védekeztek, akkor terveztek babát.

Menstruáltál, teszt negatív. Nem valószínű a terhesség. De nekem 3 nappal vérzés előtt fogant, amikor méhen kívüli volt. A szúró fájdalom is arra jellemző. Tesztelj pár nap múlva megint.

2022. máj. 21. 06:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Akinek esetleg hasonló tünete van amiatt irom le, hogy természetesen voltam orvosnál petefészekciszták a diagnózis.
2022. máj. 28. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Menstruacio helyett pár perc vérzés?

Sziasztok. Tegnap kellett volna megjönnie. Fajt is a hasam nagyon, ahogy szokott és volt vérzés is egy pár percig. Azóta viszont semmi. Ennyi lett volna a menstruacio erre a hónapra? Vagy megjohet rendesen még? Tapasztalatok?

Menstruáció helyett csak maszatolás van. Gondoljak terhességre? Érdemes lenne tesztet csinálni? Holnap gondoltam tesztelek egyet mert nem jellemző ez a vérzés.

Fordult már elő valakivel akinek tényleg csak a wc papiron látszott a vérzés ami ilyen maszatolás inkább és nem is píros inkább barnas roszaszines sárgás érdekes szinű. Vagy ha barmi vér van akkor a baba kizárva?

Mensi helyett pár napig nagyon gyenge vérzés/barnázás volt, semmi hasfájás. Lehet h sikerült a baba?

Normál időben "jött meg" de pl. méhnyálkahártya leválás nem volt, olyan, mintha meg se jött volna. Ilyenkor mi van? Volt már ilyen valakivel? Babát szeretnénk már egy ideje!

Pecsetelo verzes menstruacio helyett mi a baj?

kesett a havim 41.nap jott meg ciklusom rendszertelen. ma reggel megjott de nem gorcsolok. ha megtorolom nem veres a wc papir a betet is epp hogy veres. pisilleskor se verzek mint szoktam mensikor.csak dio nagysagu verfolt a beteten ami sotet szinu barnas alvad...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!