Kombinált tesztem eredményei! 2 hét múlva lesz csak teljes vizsgálat! Free B-hCG 25,30 IU/L PAPP-A 0,340 IU/L Valaki esetleg hozza tud szólni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 15:28
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Hány hetes terhes vagy? Teljesen jó érték
Kapcsolódó kérdések:
Megnéznétek légyszi, hogy jók-e a kombinált teszt eredményeim? Nem értek hozzá, dokihoz hétfőn megyek.
PAPP-A: 9.079 iu/L 2.9 MoM Szabad ß-hCG 28.2 ng/mL 1.169 MoM NT: 1.1 mm NB látható Kockázat: T21(Down-kór): <1:50000 T18 (Edwards-kór): <1:50000 T13 (Patau-kór): <1:50000
Ezek a 3. napi hormon leletem eredményei. Megnézné nekem valaki, aki ért hozzá? Tesót szeretnénk. Dokihoz csak jövő héten tudok menni.
LH: 4,76 IU/l, FSH: 9,28 IU/l, Progeszteron:0,64 nmol/l, Ösztradiol: 160 pmol/l, Totál tesztoszteron:0,69 nmol/l, Prolactin: 186 mIU/l, TSH: 2,61 mIU/l
Értelmeznétek az UH eredményeimet? Ez az első még csak, még nem értek hozzá.
Az UH képen ez van: CRL 2,21 cm, a leletemen: CRL 16 mm. Ilyen van még a leleten, hogy Grav. S. 18., hematoma nem ábr., Átl. magzatvíz. UH képen szerepelnek még: #255 /7,0 cm MI 1.2 CB-4v/ Gen Tib 0,5 Nagyon köszönöm előre is a segítségeket!
Mikor érdemes D-vitamint nézetni?
Pajzsmirigy eredményeim még nincsenek (ha van hozzá köze)
Az AFP eredményei önmagában nem értékelhetők?
Igaz, hogy kell hozzá a 18. heti genetikai UH? És a kettőt együtt nézik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!