Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye ennyire a végén nem...

Ugye ennyire a végén nem fordulhat meg a baba?

Figyelt kérdés

38+5 vagyok, ma voltam a harmadik fájásmérésen, ahol a csaj aki tette fel a mérőt közölte, hogy ahova tette nem találja a szivhangot, tán faros a baba?

Mondom nem, múlt héten nézett a doki és az egész terhesség alatt lent volt a feje és a múltkori vizsgálaton is úgy váltunk el h koponyavégű és sima szülés lesz ha minden jól megy.

Megijesztett a nő nagyon mert nem első baba és nem akarok császárt, a többi szülés is simán ment és nem fordultak ilyenkor már át.

Dokim csak aláírta ma a ctg-s papírom nem tudtam vele beszélni erről. Jövő héten megyek hozzá a (magánrendelésre)vizsgálatra, de emiatt őszintén külön nem akartam elmenni mert más panaszom nincs. Meg még fájásaim sincsenek.

Én érzem lent a fejét hogy nyom a súlya, meg ha sokat sétálok feszít.

Fel sem merült bennem hogy elmozdult volna.

Esetleg valaki volt hasonló cipőben?

Köszönöm szépen a válaszokat.

tegnap 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Nincs olyan sajnos, hogy x időn túl nem tud átfordulni, de ahogy halad előre az idő és egyre szűkösebb a hely, egyre kisebb az esély.

De egyébként az, hogy faros, főként, hogy nem első baba, abszolút nem császár indok!

tegnap 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A szülés napján fordult át a babám, szóval bármikor előfodulhat
tegnap 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy barátnőm orvosa mondta, lehet, csak nem illik😂 Ilyenkor már ritkábban forgolódnak, de azért van rá példa. Amúgy jófejek, igazán ránézhettek volna uh.-n, hogy tudd, mire számíts.
ma 01:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Simán előfordul, hogy megfordul még ilyenkor, de ugyanúgy vissza is fordulhat. Viszont én éreztem mindkettőnél hol vannak a lábai, merre rugdos, így szerintem jó következtetéssel megtudod te is mondani magadról, hogy vajon merre lehet a feje.
ma 06:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont a 38 héten fordult fejvégűbe a fiam. Éreztem is és láttam is. Szóval simán megoldják ha akarják, az utolsó pillanatig tudnak forogni. :)
ma 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!