Ugye ennyire a végén nem fordulhat meg a baba?
38+5 vagyok, ma voltam a harmadik fájásmérésen, ahol a csaj aki tette fel a mérőt közölte, hogy ahova tette nem találja a szivhangot, tán faros a baba?
Mondom nem, múlt héten nézett a doki és az egész terhesség alatt lent volt a feje és a múltkori vizsgálaton is úgy váltunk el h koponyavégű és sima szülés lesz ha minden jól megy.
Megijesztett a nő nagyon mert nem első baba és nem akarok császárt, a többi szülés is simán ment és nem fordultak ilyenkor már át.
Dokim csak aláírta ma a ctg-s papírom nem tudtam vele beszélni erről. Jövő héten megyek hozzá a (magánrendelésre)vizsgálatra, de emiatt őszintén külön nem akartam elmenni mert más panaszom nincs. Meg még fájásaim sincsenek.
Én érzem lent a fejét hogy nyom a súlya, meg ha sokat sétálok feszít.
Fel sem merült bennem hogy elmozdult volna.
Esetleg valaki volt hasonló cipőben?
Köszönöm szépen a válaszokat.

Nincs olyan sajnos, hogy x időn túl nem tud átfordulni, de ahogy halad előre az idő és egyre szűkösebb a hely, egyre kisebb az esély.
De egyébként az, hogy faros, főként, hogy nem első baba, abszolút nem császár indok!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!