Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korán teszteltem? 3 nap mulva...

Korán teszteltem? 3 nap mulva kellene megjonnie, de ma volt egy olyan erzesem hogy tuti baba van. a korai terhessegi teszt (clearblue) egyertelmuen kimutatta a pozitivat. most felek nehogy kemiai terhesseg legyen.

Figyelt kérdés
csinaltam sima terhessegi tesztet is az is halvany pozitiv. nem merem beleelni magam. mas is volt igy? nagyon szeretnenk babat volt mar egy babank aki elment oktoberben.
tegnap 18:21
 1/5 A kérdező kommentje:
koszonom az ertelmes hozzaszolast! :)
tegnap 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kémiai, vagy nem, ezt senki nem tudja ilyen korán.
tegnap 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az majd kiderül idővel. Ezért is hülyeség rögtön tesztelgetni, ha az ember gyereket akar. Ha nem akar, akkor viszont fontos, hogy még időben eljusson abortuszra.
tegnap 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha késik és akkor +még utána is megjöhet, felesleges a kémiai miatt izgulni, vagy az vagy nem. Nekem egyszer 1 hétig + volt majd megjött.

Engedd el bármikor bármi letet, de nem lehet ezen végig görcsölni.

tegnap 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni. Nekem volt egy korai vetélésem. Utána a következőnél nem volt ovum a szokott ciklusnapon és utána se, ameddig néztem. Mivel 1 próbálkozás volt, később már nem is néztem tovább, úgyis késő lett volna. Aztán nem tudom, milyen indíttatásból, mert ugye, azt hittem, nem volt ovum, mégis teszteltem. Nem tudtam, mikor kéne megjönne, csak ugy kb.,mert hát nem volt + ovutesztem. Olyan halvány volt, hogy itt mindenki azt mondta volna, hogy -. Ami jogos, alig látszott. Én is csak azért gyanakodtam, mert nem volt totál hómező, mint addig. Mivel nem tudtam, mikor kéne megjönni, gondoltam, tuti kémiai és már csökken a hcg, előbb erősebb lett volna. Így nem éltem bele magam, de megadtam az esélyt és elkezdtem szedni a progit azzal, hogy 2 nap múlva ismételem, ha nem erősödik, abbahagyom. Meg legalább hétfőn már úgy hívom a dokim, hogy csúszni fog a műtét, mert megjönni úgyis később fog, ha egyáltalán...2 nap múlva is halvány volt, de már egyértelmű és látszott az erősödés.

Nos, most itt alszik a kis pocok😁

ma 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!