Lehet belőle még baba?
Figyelt kérdés
5hét 5napos voltam tegnap. Orvos nem látott semmit még petezsákot sem.Volt vérvétel Hcg 2743. December 10.én volt az inszem. Dec 23.án 54,32volt a Hcgjan. 7. 19:14
2/10 anonim 

válasza:

válasza:5hét 6naposan másfél hete: petezsákban 2,7mmes embriót ábrázolható volt a papíron.
Sajna hcgt nem tudok mondani.
3/10 anonim 

válasza:

válasza:Későn volt pete érés, később lehet pete zsák és embrió is lehet később, nem kell egyből csak a rosszra gondolni. Valami fel puhult méhnyálka hártya, és 800 vagy ezer hcg vagy több ezer hcg szint, szokott lenni 6. Héten
4/10 A kérdező kommentje:
Holnap még azért el megyek vérvételre mert nehéz el fogadni :( de olvastam olyat is hogy elő fordul hogy ilyenkor még nem látszik
jan. 7. 20:03
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Sajnos nem hiszem, engedd el. Nekem 5+2 hetesen 10mm petezsák, szikhólyag sejthető. A hcg pedig 14637.(Ez mondjuk kicsit több az átlagnál.)
6/10 A kérdező kommentje:
Mai eredményem 4005,8 nem tudom hogy ennyi emelkedés jó lehet e
jan. 8. 17:33
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Kevéske sajnos, ha a tegnapelőttitől eltelt legalább 48 óra. Duplázódnia kéne. Meg mondjuk 2000fölött látni is kéne valamit, szóval, ha aznap volt az uh.is, akkor picit azért tartanék a méhen kívülitől. Ott is növekszik a hcg, csak lassabban és ugye, a méhben nincs semmi.
8/10 A kérdező kommentje:
Méhen kívűl sem látott semmit az orvos kedden
jan. 8. 17:50
9/10 A kérdező kommentje:
Ma meg lett. Sajnos a jobb petevezetékben volt. Egyből műtöttek is
jan. 9. 19:20
10/10 anonim 

válasza:

válasza:#9! Jaj, sajnálom, hogy igazam lett, de örülök, hogy gyorsan megoldódott. Pont az a baj, ha sehol nem látnak semmit, de hcg van és nő, akkor egész biztosan van valahol, tehát meg kell találni, addig nem szabad megnyugodni. De jó, hogy nálad "jól" végződött. Mármint a körülményekhez képest jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!