Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet belőle még baba?

Lehet belőle még baba?

Figyelt kérdés
5hét 5napos voltam tegnap. Orvos nem látott semmit még petezsákot sem.Volt vérvétel Hcg 2743. December 10.én volt az inszem. Dec 23.án 54,32volt a Hcg

jan. 7. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem
jan. 7. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

5hét 6naposan másfél hete: petezsákban 2,7mmes embriót ábrázolható volt a papíron.

Sajna hcgt nem tudok mondani.

jan. 7. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Későn volt pete érés, később lehet pete zsák és embrió is lehet később, nem kell egyből csak a rosszra gondolni. Valami fel puhult méhnyálka hártya, és 800 vagy ezer hcg vagy több ezer hcg szint, szokott lenni 6. Héten
jan. 7. 20:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Holnap még azért el megyek vérvételre mert nehéz el fogadni :( de olvastam olyat is hogy elő fordul hogy ilyenkor még nem látszik
jan. 7. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem hiszem, engedd el. Nekem 5+2 hetesen 10mm petezsák, szikhólyag sejthető. A hcg pedig 14637.(Ez mondjuk kicsit több az átlagnál.)
jan. 8. 01:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Mai eredményem 4005,8 nem tudom hogy ennyi emelkedés jó lehet e
jan. 8. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Kevéske sajnos, ha a tegnapelőttitől eltelt legalább 48 óra. Duplázódnia kéne. Meg mondjuk 2000fölött látni is kéne valamit, szóval, ha aznap volt az uh.is, akkor picit azért tartanék a méhen kívülitől. Ott is növekszik a hcg, csak lassabban és ugye, a méhben nincs semmi.
jan. 8. 17:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Méhen kívűl sem látott semmit az orvos kedden
jan. 8. 17:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Ma meg lett. Sajnos a jobb petevezetékben volt. Egyből műtöttek is
jan. 9. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:

#9! Jaj, sajnálom, hogy igazam lett, de örülök, hogy gyorsan megoldódott. Pont az a baj, ha sehol nem látnak semmit, de hcg van és nő, akkor egész biztosan van valahol, tehát meg kell találni, addig nem szabad megnyugodni. De jó, hogy nálad "jól" végződött. Mármint a körülményekhez képest jól.

jan. 9. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!