Terhességi teszt sima papirpoharba vegezheto?
Sima zsuros pohar (hasznalatlan, amit a tescoban lehet kapni)
Muanyag elfogyott ez van itthon
Alkalmas lehet?

válasza:Oksi koszi🥰
Ez az elso tesztem
Igaz masodik pisibol….de a ketto kozott nem ittam es kb 3 ora eltelt.
Ez baj lehet?
Van meg egy het a mensiig elvileg, de mar ket het eltelt miota egyutt voltunk, es vannak tuneteim azert teszteltem.

válasza:

válasza:#3! Ha még egy hét van menstruációig, akkor átlagos ciklussal 1 héttel ovu előtt szexeltetek, aminek gyermekáldas szempontjából semmi értelme, abból nem lesz gyerek.
Jó tanács: Ha gyereket akartok, 2 hétnél sűrűbben szexeljetek. (Amúgy se árt.) Vagy, ha nem megy, legalább jó időben.

válasza:Ne kezd el a hülyeséget. Ennek semmi értelme.
Semmilyen tüneted nem lehet a terhességtől ilyenkor. Ha vannak is tüneteid azt más okozza.
Várd meg a kimaradó menstruációt, mert az lesz az első tünet és akkor tesztelj.
Sajnos messze el a parom, es pont akkor volt itthon. Ezert tudtunk akkor. De egyebkent.tudom hogy ovu heten lenne a legidealisabb. Varni meg nem tudtam, mert elvileg ha eltelik 14nap minimum akkor mar mutathat a teszt pozit.
Mindenhol azt olvasom, hogy ennyi nappal az eggyutlet utan mar jelentkezhet az hogy rossz a gyomrom, az alhasam vegig fajdogal/beszurkal. Illetve hogy a melleim picit nagyobbak, de nagyon kemenyek es fajnak. Foleg ha hozzajuk erek/nyomasra. Ket oldalt kivul felul foleg, de mashol is.
Most jelentkezett feher folyas. Valakinek volt ilyen? Neha mensi elott is van hasonlo, de az inkabb atlatszo. Ez most ilyen feheres.
Mensi elott volt ilyen masnal is?
Vagy az is lehet hogy csak mensizni fogok? Barhogy nezem masfel hettel mensi elott fura hogy vannak tunetek.

válasza:Te amúgy tisztában vagy azzal, hogy működik a női test?
Meg fog jönni, amiatt vannak tüneteid.
Kapcsolódó kérdések:
Ismersz valakit akinek volt? Vagy akar nálatok?
Csinaltattam 12 hetes kombinált tesztet. 35 éves vagyok és a súlyom is nagyobb, nem fogytam le az első baba után. (nem tudom befolyásolja e az eredményt) Életkori kockázat: 1:220 21-s triszómai koc:1:4400 13/18 triszómai ko:1:8100 Ez így jó?
Azt kaptam a gyógyszertárban. Időn belül kijött a második csík halványan. Annyi rosszat olvastam róla itt. Tényleg ennyire megbízhatatlan?
5napja késik,a ciklus középtáján 2x volt nagyon halvány rózsaszínes folyás de csak éppen látszodott a wc papíron. Két napja iszonyatosan fájnak a melleim,illetve a bal mellbimbóm nagyon érzékeny. Ma sokszor feszített a méhem,mintha súlyt cipelnék,és állandóan pisilnem kell.
Sziasztok! Szerintetek mennyire jól erősödnek a tesztek? Múlt kedden voltam laborban, akkor a hCG értékem 33,9 volt, pénteken pedig már 130. Annyi még, hogy ovuláció után kb. 6 nappal elkezdtem enyhén pecsételni, és ez azóta is tart, viszont nem erősödik.Az utolsó...
Sziasztok! Tegnapra (péntekre) nem vártam, nem is jött meg. Reggel csináltam egy x-epil korait és egy david(10-es??) terhességi tesztet. Az x-epilen mintha dereng egy második vonalka, nagyon halovány, de egyértelműen ott van. A david hómező. Ma reggel még mindig nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!