Nem fog összenyomódni a babám?
A hanyadt fekvés az csak neked okozhat bajt mert elnyomhatod a gerncednél lévő egyik fő eret.A babának nem lesz semmi baja.
Még bőven van helye helyezkedni szal nyugodtan feküdj oldalt nem tudsz kért tenni a babádban.Hallottam olyanról h valaki a 36. hétig hason feküdt.
én 36,3 hetes vagyok, és nekem is "bicskában" fekszik, apukája minden nap leellenorzi :)
sajnos nem valószínű, hogy magától megfordul a szülésig, első baba, nem szeretnék császárt, ezért hétfőn, ha a baba is úgy szeretné, megfordítják.
én félig ülve alszok, a szopipárnára tettem egy nagypárnát, arra egy kicsit, igy félig ülök, félig fekszem. néha lecsúszok bal oldalra, ami ugye az optimális lenne, de már a gondolatától is fáj az oldalam, néha megbeszélem a babával, hogy anyu most 5 percig a jobb oldalán fekszik, és akkor annyit általában engedni szokott, csak utána rugdos :)
Összenyomni nem tudod/tudjuk, emiatt ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!