Akik császárral szültek! Meddig szenvedtetek mire az orvos úgy döntött, hogy császár lesz? Mit éreztetek akkor? Elkeseredtetek vagy akkor már megkönnyebbülés volt?
Indított szülésem volt, burokrepesztés, majd egyből oxitocin és rögtön 2 perces fájások. Mindez 10 órán keresztül, már tökre kifáradtam, mert nekem nagyon erőssé tette a fájásokat az oxi, viszont a fenéért sem tágultam egy ujjnyit sem, így a doki azt mondta, hogy akkor császár lesz. Én nagyon féltem a császártól előtte, de akkor ott, a kimerültségtől már úgy éreztem, hogy megváltás lesz a császár, és az, ha már nem fogom érezni a fájásokat.
S bár nem vagyok boldog, hogy császár lett, de csalódott sem vagyok. Megbékéltem vele, és örülök, hogy a doki végül nem hagyott még többet szenvedni. Ki tudja mikorra lett volna meg a kislányom...úgyhogy én megkönnyebbülést éreztem, de az is tuti, hogy a vajúdás és a császár együtt nem egy leányálom.
Mindegy, nem rágom magam rajta, a lényeg, hogy a babámnak nem lett semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!