Az előbb megrázott a villanykapcsoló, ugye nem lehet ettől baja a babámnak? :- ( 37 hkm

válasza:

válasza:

válasza:Engem a konnektor rázott meg 18 hetesen amikor dugtam be a porszívót. De inkább csak megcsípett engem is az áram.
Nekünk nem lett bajunk, és azóta sincs semmi!
Szerintem figyeld magad egy kicsit, és ha valami szokatlant észlelsz, akkor irány a doki!
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
A magzatmozgást továbbra is érzem.
Lehet, hogy ma megcsípett az áram, fura érzés volt, de nem vagyok benne biztos. Megszoptathatom a babámat? Lehet a tejnek valami baja? A babámnak nem lehet tőle baja?
Egyébként jól elvagyok vele, bár a kistesó néha a frászt hozza rám, jól el tud bújni. Most kb a szemérem dombon kell keresni, már a szőrös résznél. Nagytesó mindig hallgatja, és ma akkorát belerúgott a pici(legalábbis gondolom, hogy az lehetett, mert még érezni nem...
Holnap kell mennem uh-ra, remélem nem lesz semmi gond! Bár mozog rendesen azóta is.
Kb. 10 percig még zsibogott a kezem. terhesség elején járok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!